DOGAĐAJI

Počinje Prvi Sarajevo Oktobar Fest

Trajat će 25 dana

Plakat Prvog Sarajevo Oktober Festa. Pro Optimus

A. P. / Avaz.ba

1.10.2019

Prvi Sarajevo Oktobar Fest počinje u četvrtak, 3. oktobra, a održat će se na platou Skenderije. 

Bit će to 25 dana odličnog provoda u gradu, kad će se na jednom mjestu moći naći najraznovrsnije vrste piva, ukusna hrana, brojne aktivnosti i nagradne igre, fun zona, a sve to začinjeno kvalitetnom svirkom i tematskim večerima. Organizatori su se potrudili da svaki dan bude ispunjen dobrom zabavom te da se tokom tih 25 dana ne treba razmišljati gdje izaći i gdje je najbolji provod. 

- Sve je spremno za Prvi Sarajevo Oktobar Fest i već sada možemo sa sigurnošću reći da će to biti 25 dana konstantne zabave u samom centru grada. Radno vrijeme Festivala je svakim danom od 16 sati do ponoći i svaki sat je isplaniran tako da se gosti kvalitetno zabave uz aktivnosti, nagradne igre, muzičko-zabavni program i, naravno, bogat izbor piva i hrane - izjavila je PR Festivala Semina Muminović. 

Dodaje da su pripremljene brojne tematske večeri te da će tako svaka nedjelja biti rezervirana za provod uz hitove osamdesetih, dok će ponedjeljci biti u znaku devedesetih. Na tim događajima će biti nagrađivane najoriginalnije odjevne kombinacije, pored svih ostalih nagradnih igara koje će biti realizirane u saradnji sa sponzorima „Sarajevskom pivarom“, „MasterCardom“, „Carlsbergom“,“Volvom“, OBI-jem, itd. 

- Posebne ponude i popuste pripremili smo i za studente. Što se tiče live stejdža, na njemu će nastupiti grupa „Pro Rocks“, „Time Out Bend“, Selam Tufekčić, NOBS, itd. Imat ćemo i goste iznenađenja, koje, naravno, nećemo još otkrivati. Prve noći, 3. oktobra, goste će zabavljati „Vis club“, a na ulazu će ih tačno u 16 sati dočekati naše ljubazno osoblje i hostese. Na vama je samo da dođete do platoa Skenderije, a vaša zabava je naš posao – rekla je Semina Muminović. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.