VIDEO EMISIJA

Centar kulture i mladih sprema magičnoumjetničko putovanje za najmlađe

Najmlađi će imati priliku da uživaju u nastupima vrhunskih animatora, pjesmama Misrada Abdagića Kiketa, Mravka Travka i Latifa Močevića

Zabava i edukacija za najmlađe. Ilustracija / Centar.ba

A. K.

5.4.2021

Javna ustanova Centar kulture i mladih, čiji je osnivač Općina Centar, sprema jedno magično umjetničko putovanje za najmlađe u formi video emisije sa gostima i prijateljima.

Centar kulture i mladih ove godine u saradnji sa Gradskom službom za obrazovanje, kulturu, sport i Malim ambasadorima Sarajeva organizirat će online dječiji program povodom 6. aprila - Dana grada Sarajeva pod nazivom "Sarajevo vas zove".

Zbog epidemiološke situacije, kompletan program bit će u formi video emisije, koja će se premijerno emitovati u utorak, 6. aprila od 18:00 sati putem YouTube i Facebook kanala Grada Sarajeva, JU Centar kulture i mladih te Malih ambasadora Sarajeva, saopćeno je iz Općine Centar.

Između ostalog, najmlađi će imati priliku da uživaju u nastupima vrhunskih animatora, pjesmama Misrada Abdagića Kiketa, Mravka Travka i Latifa Močevića.

U ovom nepredvidivom i zatvorenom vremenu mislimo na naše najmlađe nastojeći ih zabaviti, edukovati, nasmijati te im pokazati koliko su nam istinski važni, poručuju iz Centra kulture i mladih.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.