LJEPOTA I MODA

Ema Golijanin: Od manekenstva sam izvukla ono najbolje

Bivša misica

A. I. M.

24.8.2014

Od kada je 2010. godine postala Miss BiH za Miss planete Zemlje, manekenka Ema Golijanin veoma je tražena u inozemstvu. Tako je i ovo ljeto provela radno i, nakon boravka u Dubaiju, nekoliko sedmica radila je u Parizu, gdje je nosila reviju brenda "Nina Ricci".
 

- Taj izlazak na pistu posebno mi je drag. Uostalom, Pariz je fascinantan i volim kada me posao odvede baš tamo - govori Golijanin.

Seksepilna Sarajka nije zaobišla ni Milano, početkom ljeta boravila je u Kini, a editorijal za kupaće kostime snimila je u Španiji.

- Ovaj posao volim, prije svega, zato što zahvaljujući njemu obilazim najljepša i najpopularnija mjesta na svijetu. Od manekenstva sam izvukla ono najbolje. Svaku poslovnu ponudu iskoristim i da obiđem znamenitosti grada u kojem se nalazim, trudim se da upoznam njegovu kulturu i historiju. Nosim veoma pozitivna iskustva, posebno iz Kine, gdje sam posjetila Kineski zid i Zabranjeni grad. Neprocjenjiv je bio i obilazak nekoliko španskih otoka - ističe Golijanin.

U septembru, ljepotica putuje u Izmir, dok će krajem oktobra, zajedno s Banjalučankom Verom Krnetom, rezervirati kartu za Ameriku.

- Naši angažmani vezani su za Majami i Njujork, ali ću prije toga ići na Kipar i imam mnogo obaveza koje se tiču finalnog takmičenja Izbora Miss BiH za Miss planete Zemlje, gdje sam angažirana kao zvanični dizajner produkcije i mnogo vremena provodim s takmičarkama, za koje će 19. septembar biti veoma važan - dodaje Golijanin.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.