LJEPOTA I MODA

Aida Muratović zadivila Tarkana

Na snimanju spota turske muzičke zvijezde

A. Be.

7.9.2014

 

Aida Muratović, bh. ljepotica koja živi u Sloveniji, očarala je Tarkana, jednog od najpoznatijih turskih pjevača. Zvijezda pravog imena Tarkan Tevetolu (Tevetoglu), svijetu poznat po hitovima "Kiss Kiss", "Dudu", s lijepom i uspješnom Bosankom upoznao se u Turskoj dok je tražio djevojke za snimanje svog novog spota.

Muratović se, kaže, našla u vrlo neugodnoj, ali pomalo simpatičnoj situaciji.

- Ekipa slavnog pjevača birala je djevojke za spot. Na kraju je izabrana moja prijateljica, ali je zanimljivo da je taj odabir napravio njegov menadžer, a Tarkan je htio da ja glumim u spotu. Nakon nekog vremena, ipak je izabrana moja prijateljica, jer kažu da je ličila na Tarkanovu bivšu ljubav. Naravno, ne gledam na to kao na nešto loše, uvijek kažem, kada se jedna vrata zatvore, druga se uvijek otvore - istaknula je Muratović.

Na taj način provela je neko vrijeme s Tarkanom, koji je sada već stariji nego iz perioda kada je snimio “Kiss Kiss”.

Ona se sjeća tog njegovog hita pa joj je bilo divno upoznati se s njim.

- Veoma je prijatan i, moram priznati, i danas privlači pažnju svojim prelijepim plavim očima - govori Muratović.

Do sada je imala nekoliko modnih snimanja u Turskoj i ponosna je što su je klijenti pozvali za ponovnu saradnju.

- I ovog puta nosim odlično iskustvo, jer sam upoznala divan tim drugarica iz brojnih zemalja svijeta. Ponekada je zaista bitno s kim radiš i s kim živiš taj izvjesni period. Teško je kada znaš da ćeš s tim ljudima biti kratak vremenski period i ko zna kada opet, a da se ne vežeš. Ali, na kraju je dobro kada u svim državama imaš po jednog prijatelja, a hvala i Facebooku pa ostaneš s njima u kontaktu - kaže Aida.

Očarala i Bolivud

Svojom ljepotom i atraktivnim izgledom Aida Muratović do sada je očarala i Bolivud, pozirala je za svjetski poznati FHM, glumila u muzičkim spotovima te vrlo često bila model za boje za kosu, nakit...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.