LJEPOTA I MODA

NOVO OTKRIĆE Cipele za okidanje selfija

Američki brend Miz Mooz iznenadio fanove

(Dž. Č.)

9.4.2015

Činjenica je da je popularnost pomagala za selfije narasla toliko brzo da su ih počeli zabranjivati u muzejima pa čak i na festivalima nazivajući ih „pomagalima narcizma“, prenosi Cosmopolitan.

Ipak, američki brend za cipele imenom Miz Mooz nije dugo čekao kako bi odgovorio ovim urnebesnim proizvodom jer, što će nam štapovi kad imamo noge...?

Način korištenja je jednostavam - dio cipela oko prstiju napravljen je kako biste svoj mobitel mogli utaknuti u cipelu i, uz nešto više gibljivosti, okinuli selfie, ali to nije sve! Kako bi stvar bila još praktičnija, sliku ćete okinuti nožnim palcem.

Zanemarimo li na trenutak činjenicu da kupnja ovih cipela nije različita od kupnje jednosmjerne karte za ludnicu, primijetili smo nekoliko mana:

  • Kako biste okinuli savršen selfie, potrebno vam je desetak godine baleta, gimnastike ili joge...ili bilo kojeg sporta koji će vam omogućiti podizanje noge na idealnu visinu...ipak, mi mislimo da je ovo idealan razlog da krenete s vježbanjem.
  • Ali, to nije sve! Pripremite se nogu držati u istoj poziciji sljedećih 40-tak selfija u savršeno mirnoj pozi jer nitko ne voli mutne slike. Inače, na isti način možete ubrzati svoj put prema invalidskim kolicima.
  • Kako biste cipele koristili za selfije, pripazite da ne obučete suknju zbog očitih razloga...niti traperice...niti ijedne druge nerastezljive hlače...zapravo, koju su odjeću oni točno mislili kombinirati s ovim sportom?
  • Mi mislimo da su ove cipele savršene za sve ljubitelje čudnovatih kljunaša. I ja sam oduvijek željela cipele koje su im gotovo identične!

Bile ili ne bile prvoaprilska šala, svoj par možete naručiti od danas na stranicama miz-mooz.com i to za 199 dolara.

Za one nešto plićeg džepa, steknite visokog prijatelja ili budite retro i koristite ruke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.