LJEPOTA I MODA

NIJE CRNA Boja maskare koja pristaje svim bojama očiju

Nova doza fantastičnosti za vaš pogled

J. Be.

21.7.2015

Želite svom pogledu dodati novu dozu fantastičnosti, neodoljivosti i zavodljivosti? Za to ne morate biti majstorica šminkanja već će vam biti dovoljna samo - plava maskara. Osim što će naglasiti trepavice ova maskara s ljetnim "štihom" učinit će bjeloočnice još bjeljima što će dodatno istaknuti pogled i dati vam bistar pogled. Evo kako je nositi ovisno o boji očiju

Zelene oči

Plava maskara još će više istaknuti blistavost zelenih očiju. Vaše oči odlično će izgledati ako uz maskaru na kapke nanesete sjenu boje breskve. 

Smeđe oči 

Plava maskara savršeno komplimentira smeđim i kestenjastim očima. Možete nositi sve nijanse plave maskare, od zagasitih i diskretnih do izrazito plavih. Uz izražajno plavu maskaru neka usne budu tek nježno naglašene, neutralnim ili nježno rozim sjajom kako bi make up bio u balansu. 

Plave oči 

Plavim očima plava maskara dodat će dubinu. Jedino je "zabranjeno" istovremeno koristiti i plavu sjenu i plavu olovku za oči jer će to biti previše plave boje.

Sivkaste oči
 
Puno bolje od crne i smeđe maskare, svijetlo sivim i sivo plavim očima stoji plava maskara. Ako se bojite da će plava maskara na vašim svijetlim očima biti previše, nanesite je tek na vrhove trepavica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.