LJEPOTA I MODA

Tuš po boji očiju: Koja nijansa vam najbolje odgovara?

Iako je crni tuš za oči mnogima prvi odabir

J. Be.

1.12.2015

Iako je crni tuš za oči mnogima prvi odabir postoje i druge boje koje nisu toliko upečatljive, a mogu puno bolje i jače istaknuti pogled, posebno ako ih kombinirate uz određenu boju očiju. Donosimo 4 najelegantnije nijanse tuševa i kako ih nositi.

Plave oči

Plave oči same po sebi su upečatljive te im zbog toga crna boja nije potrebna. Želite li istaknuti maksimum poigrajte se sa zelenim i tirkizno plavim nijansama tuša za oči. One će dodatno naglasiti vašu prirodnu boju i staviti vaš pogled u prvi plan.

Zelene oči

Ova boja očiju vrlo je romantična i ženstvena i zato zahtijeva dodatnu pažnju. Crni tuš možete kombinirati za večernji izlazak i to uz crnu ili zelenu sjenu, a za dnevnu varijantu birajte nešto smjelije boje. Bronzana, svjetlo smeđa boja tuša za oči najbolje će se stopiti s vašom prirodnom bojom očiju.

Svjetlo smeđe oči

Oči boje kestena vrlo su tople i neutralne te ih zato možete istaknuti na najviše načina. Uz vašu prirodnu boju očiju savršeno odgovara tamno smeđi tuš za oči, a ne možete pogriješiti niti s klasičnim crnim. Najblaža dnevna varijanta je bronzana boja i ona starog zlata koje decentno ističu pogled. 

Tamno smeđe oči

Prodorne, mistične i zavodljive oči koje krasi zagasito smeđa boja vrlo se dobro slažu s crnim tušem. No to ne znači da je on najbolji odabir. Želite li maksimalno istaknuti pogled, uzmite plavi tuš. On može biti nešto svjetliji s dodatkom sedefastog sjaja ili pak neka od zagasitih pastelno plavih nijansi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.