LJEPOTA I MODA

SEKSI GOLFERICA HRVATSKOG PREZIMENA Paige Spiranac pomutit će vam razum!

Ima gotovo 490.000 pratilaca na Instagramu

Autor:(D. K.)

10.12.2015

Seksi golferica Paige Spiranac prvi je put nastupila na elitnom turniru Omega Dubai Ladies Masters, gdje je postigla rezultate koji su ušutkali sve zlobne komentare.

Budući da Paige ima gotovo 490.000 pratilaca na Instagramu i slovi kao jedna od najseksi sportistkinja na svijetu, ostale takmičarke su naime optužile organizatore da su joj pozivnicu poslali samo zbog njenog izgleda, odnosno promocije.

Lijepa Paige trenutno je na naizgled prilično lošem 87. mjestu od ukupno 100 takmičarki, no treba reći da se profesionalno počela baviti golfom prije samo četiri mjeseca, nakon završetka studija. Dodamo li tome da su na turniru nastupila neka od najboljih imena svjetskog golfa, Paigein rezultat je zapravo odličan.

- Bilo je suza i povraćanja od nervoze. Ovo su bili najstresniji dani u mom životu - rekla je Spiranac nakon prvog dijela turnira, dodajući da je u konačnici ipak zadovoljna rezultatima.

Također je navela i da shvaća zašto su mnogi kritikovali odluku organizatora da je pozovu na turnir, no odlučna je da opravda njihovo povjerenje.

- Svako zaslužuje priliku. Ako je dobra golferica, sjajno je što je ovdje. Ako je pozvana iz nekih drugih razloga, onda je to besmisleno, ali treba joj dati šansu da pokaže što može - stala je u Pageinu odbranu veteranka Laura Davies, jedna od najboljih golferica na svijetu.

paige32

paige31

paige30

paige29

paige28

paige27

paige26

paige25

paige24

paige23

paige22

paige21

paige20

paige19

paige18

paige17

paige16

paige15

paige14

paige13

paige12

paige11

paige10

paige9

paige8

paige6

paige4

paige3

paige1

 

Loving my new @callawaygolf irons! #McCormickranch

A video posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 

Thin to win. #callaway #chive

A video posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 

One day my take away will be good. Work in progress. #callaway #mccormickranch

A video posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.