LJEPOTA I MODA

SVI SE PITAJU ŠTA JOJ MUŽ KAŽE Majka troje djece sa savršenim tijelom gola pravi najteže poze iz joge

Ruskinja Marina Vovčenko hit na Instagramu

Redakcija

14.12.2015

Sa svojim nevjerojatno izdefiniranim i gipkim tijelom niko ne bi rekao da je ova žena majka troje djece. Ova 34-godišnja Ruskinja obrijane glave postala je internet senzacija zahvaljujući svojim polugolim joga pozama, koje su privukle veliku pažnju na društvenim mrežama.

Marina Vovčenko iz Moskve sada ima više od 153.000 pratitelja na Instagramu. Na većini fotografija Marina, koja je inače teška 50,8 kilograma i visoka svega 162 cm, je gola ili polugola.

Ova očaravajuća majka na fotografijama pokazuje svoju snagu i fleksibilnost u različitim pozama u vrlo živopisnim krajolicima. Iako ima veliki broj "pratitelja", ova instruktorica joge prima i kritike na račun svojih objava. Neki smatraju da je prikladnije, budući da ima muža i troje djece, da se obuče. Ipak, Marina je ustrajna u svom projektu jer smatra da se nema čega sramiti.

- Volim svoje tijelo i mislim da je ono najbolji mogući "dodatak" koji žena može imati - rekla je Marina za Daily Mail i dodala da je objavljivanje polugolih fotografija najbolji način da pokaže rezultate svojeg treninga, prenosi 24sata.hr.

- U trapericama i haljinama ne može se vidjeti potpuni oblik tijela - kazala je.

Na pitanje kako njen muž reagira na njene gole fotografije, Marina je rekla: Moj muž nije moj vlasnik, i slobodna sam raditi što god osjećam da meni odgovara. Postoje žene koje ne mogu učiniti ništa bez dozvole njihovim muževa, ali to nije moje iskustvo - rekla je.

Tvrdi da je djeca obožavaju takva kakva je, i da njima nije bitno ima li ona ili nema, odjeće na sebi.

Pogledajte neke od Marininih fotografija sa Instagrama:

marina2

marina4

marina5

marina6

marina7

marina9

 

marina11

marina13

marina12

marina10

marina14

marina

marina15

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.