LJEPOTA I MODA

Razbijte jesenju monotoniju uz tačkice: Selena, Sofia i Jelena ih idealno kombiniraju za posebne prilike

Avaz.ba

28.9.2017

Vječno popularan uzorak odličan je za razbijanje jesenske monotonije.

To dobro znaju i ove slavne dame koje su posljednjih dana viđene u tačkastim izdanjima. Pjevačica Selena Gomez jedna je od njih, a njena crvena haljina na preklop sa sitnim bijelim tačkicama apsolutno nas je oduševila.


Pjevačica je moderan look postigla ružičasto-zlatnim sandalama, a ova haljinica savršen je spoj elegancije i razigranosti. 

Tačkicama ove jeseni nije odoljela ni glumica Sofia Vergara koja se odlučila za klasičnu crno-bijelu kombinaciju i u pripijenoj suknji s volanima na dnu istaknula svoju savršenu figuru pješčanog sata. 

Veseli uzorak odlično se slaže i s njenim vječnim osmijehom na licu, a na kolumbijskoj zavodnici tačkice izgledaju čak i seksi. 

A da se definitivno radi o trendu potvrdila je i poznata modna urednica Miroslava Duma koja se na milanskoj Sedmici mode pojavila u vintage tačkastoj haljini s kragnom i remenom u struku.

Poznata fashionistica nikada si ne bi dopustila da bude viđena u nečemu što nije "in", a pogotovo na ovakvom događaju, pa možete biti sigurne da su tačkice dobrodošle u vaše jesenske kombinacije. 

To već zna i jedna domaća trendseterica, pjevačica Jelena Rozga, koja je na Instagramu poslala pozdrave iz Atene u tačkastoj majici otkrivenog pupka.

Zgodnoj pjevačici kontrastni crno-bijeli uzorak pristaje super i ovo je definitivno kombinacija boja s kojom plavuše nikada ne mogu pogriješiti. 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.