LJEPOTA I MODA

Ona je naseksipilnija medicinska sestra na svijetu, očarava izgledom i ima ključ zdravlja

Instagram

Avaz.ba

13.10.2017

Amerikanka Lauren Drainfit ima nezvaničnu titulu najseksepilnije medicinske sestre. 

Na platformi Instagram ima, pomalo nevjerovatnih, 3,2 miliona pratilaca.

Tridesetjednogodišnja Lauren Drain živi na Floridi, gdje je zaposlena kao medicinska sestra, specijalizirana za kardiologiju. 

Karijeru u zdravstvu je započela sa 16 godina, a pored svog glavnog zanimanja, Lauren radi i kao lični trener.

Zahvaljujući svojoj dobroj organiziranosti, uvijek nađe vremena za intezivne treninge u teretani, a ne krije da su upravo vježbe zaslužne za njen vitak izgled.

Ona je također zagovornica aktivnog stila života, te kaže da je on ključ dugotrajnog zdravlja.

Taken at the beginning of my vacation when I still had abs 😫🤣 I love to travel but I hate the struggle that comes with finding a gym or time to work out, resisting the urge to try something taste or have a few social drinks 🙈 This is why I preach the 80/20 lifestyle & to strive for progress not perfection. Live your life & enjoy it😜 Don't be a gym rat eating chicken & broccoli for the rest of your life; find a balance that keeps you sane & social. And don't be the person that thinks being fit & healthy is all about being ON 100% of the time, it's not so black & white 😉 If you're interested in learning more about how I train & eat, visit my website - link in bio or laurendrain.com ••• Photo by @theiobot

A post shared by Lauren Drain Kagan (@laurendrainfit) on

- U svojoj karijeri nikada nisam vidjela profesionalnog sportistu koji je doživio ozbiljnu zdravstvenu krizu. Postoji razlog za to - aktivan životni stil smanjuje rizik od bolesti i promoviše opće dobro - poručila je Lauren.

U trenutku kada je osjetila slabost i umor, ona je riješila da preuzme kontrolu nad svojim životom.

- Željela sam da budem zdrava, zgodna, jaka, sigurna žena koja aktivno zaustavlja bolest umjesto da je liječi pilulama i lijekovima - izjavila je u intervjuu za "Daily Mail", prenosi B92.net.

Osim što redovno objavljuje motivacione fotografije i videosadržaje na Instagramu, Lauren je veoma aktivna i na blogu na kojem promovira zdrav život.


Strong is sexy 💪🏽 I guess topless is too 🤣 Rocking my @freddystoreusa jeans 😁

A post shared by Lauren Drain Kagan (@laurendrainfit) on

Follow my 2nd account @laurendrainfitness

A post shared by Lauren Drain Kagan (@laurendrainfit) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.