LJEPOTA I MODA

Farmasi Adriatic: Tvoja vila, tvoja priča!

Sponzorisani tekst

21.1.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Lansirana SUPERNATURAL linija mat ruževa inspirisana fantasy likovima u kojima svaka žena može prepoznati i dio sebe. SUPERNATURAL donosi magično iskustvo, izaziva maštu i poziva na bajkovito putovanje.

Povodom pete godišnjice Farmasi Adriatica, u Hotelu Hills u Sarajevu 20.1.2018. promovisana je nova, SUPERNATURAL linija mat ruževa.

SUPERNATURAL, je u potpunosti kreativno osmišljen i dizajniran u Bosni i Hercegovini odakle će biti plasiran i na globalno tržište. Riječ je o pet novih nijansi mat karmina, koji su jedan od najprepoznatljivijih Farmasi proizvoda.

Karmine predstavljaju muze – vile, svojevrsna zaštitna lica, koje označavaju: mudrost, ljubav, ljepotu, borbenost ili razigranost. Super junakinje - Wisdom, Luba, Arven, Valkyrie i Pixie inspiracija su za dugotrajne mat ruževe u nude nijansama od bež do ljubičaste, do najsmjelije čokoladno smeđe.

Ovom make-up linijom, smjelog i jedinstvenog koncepta, Farmasi poručuje da ne trebate čekati na magiju, već je stvoriti sami.

SUPERNATURAL veče otvorio je poznati iluzionista Igor Trifunov a nakon toga uslijedio je plesni spektakl udruženja „Kurser“, po koreografiji Samre Mlinar.

U ulozi voditelja očekivano se odlično snašao Enis Bešlagić a nakon oficijelnog dijela, SUPERNATURAL event nastavljen je do kasno u noć uz najveće hitove Halida Bešlića.

Nakon promocije i druženja uz koktele te bogati švedski sto, FARMASI BiH se gostima i predstavnicima medija zahvalio prigodnim poklonima.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.