Zanosna i sa 60 godina: Madona na naslovnici italijanskog Voga

MODA Pop ikona u modnom časopisu

Zanosna i sa 60 godina: Madona na naslovnici italijanskog Voga

Nekoliko dana prije proslave 60. rođendana pop ikona Madona (Madonna) napravila je seriju fotografija za italijansko izdanje modnog časopisa Vog (Vogue). Madona se nalazi i na naslovnici izdanja za avgust.

Fotografije su objavljene uz naslov "Jedan dan van života", a pjevačica na sebi ima kreacije Sen Lorena, Diora i Dolčea i Gabane. Za fotografije su bili zaduženi Mert Alas i Markus Pigot, ali je Madona pozirala u svom stilu.

Thank you Mert and Marcus for capturing the beauty and magic that is. Lisbon! ♥️🇵🇹! @mertalas @vogueitalia @ysl @gb65 #lisbon #portugal

A post shared by Madonna (@madonna) on

Fotografisanje je obavljeno u Lisabonu gdje Madona trenutno živi sa svoje četvoro, od ukupno šestoro djece. Preselila se u Portugaliju kako bi podržala svog sina Dejvida u fudbalskoj karijeri.

Serijal je priča o novom životu, njenom preseljenju u Portugaliju kako bi pomogla sinu Dejvidu da igra fudbal. Nevjerovatno je misliti o Madoni kao majci fudbalera. Predložila je da radimo priču iz ugla Lisabona, a ispostavilo se da je to bio jedan vrlo ličan intervju, zanimljiviji do retrospektive onoga što je radila kao umjetnica ili priče o afričkim projektima, koji su već istraženi -  rekao je urednik Voga Emanuele Farneti.

Enjoying the City of Lights in my favorite bar with so many talented musicians!! 🎶🎸🎹! @mertalas for @vogueitalia @gb65 #lisbon ♥️🇵🇹 #portugal #music #magic #mertandmarcus

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madona je pokazala kako i u šezdesetim godinama izgleda fenomenalno i da joj je preseljenje u Evropu ipak prijalo. Na svom Instagramu objavila je nekoliko fotografija, kao i dešavanja iza kamere.

U intervjuu je kazala kako joj nije bitno koji posao će raditi njena djeca, bitno joj je da budu saosjećajna i odgovorna ljudska bića koja vole.

I don’t Smoke but i like to start F I R E S! 🔥🔥🔥 @mertalas @vogueitalia @gb65 #lisbon #livingroomsessions ♥️🇵🇹 #portugal #magic #mertmarcus #vogueitalia

A post shared by Madonna (@madonna) on

- Samo želim da budu dobra ljudska bića koja tretiraju druga ljudska bića s poštovanjem i dostojanstvom bez obzira na boju kože, religiju ili pol. To mi je najvažnija stvar, znate na šta mislim - kazala je Madona.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH