ODRAZ SAMOPUZDANJA

Muškarci ipak više vole žene sa kratkom kosom

Nije svaka žena spremna eksperimentirati s kratkom frizurom

Kratka kosa otkriva lice i vrat. ARHIV

A.F. /Bright Side

16.12.2020

Žene s dugom kosom vide kao 'zdrave' i 'inteligentne', dok su im one s kratkom 'brižne' i 'ženstvene'. Na kraju se sve svodi na preferencije, a ovo su razlozi zašto se nekim muškarcima više sviđaju one s kratkom kosom.

Kratka kosa dobiva više pažnje

Kratke frizure ističu se od ostalih, pa ih muškarci obično uvijek primijete. Mnogi muškarci koji preferiraju žene s kratkom kosom, rekli su da kratka kosa nije toliko česta kao duga, što je čini posebnom.

Bolje vide lice i vrat

Možda ste primijetili da na modnim revijama modeli uglavnom imaju frizure koje im što više otkrivaju lice. To je zato što kosa može ometati i sakriti ženske crte. Muškarci se također slažu da su lice i vrat jako atraktivni.

Kratka kosa zahtijeva manje održavanja

Razmislite koliko je vremena potrebno za oblikovanje duge frizure, a muškarci mrze kad ženama treba predugo da se spreme.

Kratka kosa = samopouzdanje

Nije svaka žena spremna eksperimentirati s kratkom frizurom. Za to je potrebna hrabrost, kao i samopouzdanje, a muškarce privlače žene s visokim samopouzdanjem.

Kratka kosa odraz sampouzdanja. ARHIV

Ne smeta im

Ako se žena odluči na kratku frizuru, to znači da se dobro brine o sebi. Ovo je vrlo važno za muškarce, jer im pokazuje da je žena zainteresirana za brigu o svom izgledu, piše Bright Side.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.