PROVOKATIVNO

Nina Badrić pozirala u zanimljivoj kombinaciji

Posebnu pažnju privukle su njene rukavice od lateksa

Mnogi su joj poručili da izgleda kao iz filma. ARHIV

A. F.

21.12.2020

Pjevačica Nina Badrić u posljednje vrijeme na svom Instagramu objavljuje provokativne fotografije, a protekli vikend začinila je slikom iz kreveta na kom pozira u uskoj crnoj haljini i zavodljivo gleda u kameru.

Posebnu pažnju privukle su njene rukavice od lateksa, koje su joj pribavile mnogo komentara. 

Mnogi su joj poručili da izgleda kao iz filma, a jedan od obožavalaca osmislio je za nju i ljubavne stihove.

Mnogi su joj pisali kako se "prepolovila" kao i da izgleda mnogo mlađe. 

Sada ponovno "pljušte" komentari na račun njenog izgleda nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pozirala na krevetu. Za tu priliku je obukla crnu pripijenu haljinu, ali svu pažnju privukle su lateks rukavice.

"Sve je super, samo ti pištolj fali. Ali padamo od ljepote prizora i bez ispaljenog metka", poručila joj je u komentaru pjevačica Zorica Andrijašević. Badrić joj je kratko odgovorila i ostavila emotikon koji plače od smijeha.

"Predivno, Nina, kao iz filma", napisao je jedan obožavalac, dok se među komentarima mogu pronaći i ljubavni stihovi za lijepu pevačicu. Za samo nekoliko sati Badrić je za ovu fotografiju dobila više od 7.000 lajkova. 

Mnogi nisu štedjeli na komplimentima. "Eto te kao Žena Mačka", "Izgledaš kao Bondova djevojka", samo su neki od komentara na ovo neuobičajeno izdanje zagrebačke pjevačice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.