PONOVO IN

Elegantna zamjena za kapute: Ovaj topli komad isplati se imati u ormaru

Osim što ih karakterizira nedostatak rukava, ogrtače najčešće krasi predimenzionirani kroj

Ogrtač zamjena za kaput. ARHIV

A. F.

26.12.2020

Uz različite modele kaputa i jakni namijenjenih novoj jesensko-zimskoj sezoni, na policama trgovina nimalo rijedak prizor nisu ni ogrtači koji će svakoj osmišljenoj kombinaciji darovati elegantan izgled, a izvrsno se sljubljuju s ručnim torbicama i visokim modelima čizama kakvi ove sezone uvjerljivo dominiraju modnom scenom .


ještice, čarobnjaci i superheroji dobro znaju kolika je moć ogrtača. I dok obični smrtnici nemaju sposobnost letenja, ovaj odjevni komad može vas vinuti u prave modne visine. U svojim kolekcijama predstavila su ih brojna dizajnerska imena, a podjednako krase police high street trgovina.

Iako se brojnim damama mogu učiniti kompliciranima za nošenje uslijed nedostatka rukava, ne dozvolite da vas takva sitnica obeshrabri.

Poput različitih modela kaputa i jakni, ogrtači u hladnim mjesecima zablistat će pri slojevitom stilu odijevanja, a kada govorimo o modnim dodacima i obući, nećete pogriješiti ukoliko ga kombinirate s visokim modelima čizama i ručnim torbicama koje ističu ženstvenu osobnost ovog odjevnog komada.

Osim što ih karakterizira nedostatak rukava, ogrtače najčešće krasi predimenzionirani kroj, a kako biste ga umanjili, poslužite se dodatkom remena. Na taj ćete način istaknuti struk i učiniti da odabrani model ogrtača izgleda laskavo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.