DAMA

Olivija Vajld osvaja svojim modnim kombinacijama

Njezin je stil ženstven, no uvijek s nekim stilskim odmakom, nerijetko inspiriranim i modnim razdobljima poput 60-ih ili 70-ih

Olivija Vajld osvaja svojim modnim kombinacijama. AGENCIJE

A. Fazlić

12.1.2021

Glumica i redateljica Olivija Vajld  (Olivia Wilde) jedna je od onih dama koje su doista kad je u pitanju moda prave sretnice, jer što god da odjene, izgleda bez greške.

Kad je izvan crvenog tepiha, najbolje se osjeća u tenisicama, trapericama, udobnim majicama, maksi haljinama... Tako u slobodno vrijeme plavooku ljepoticu nije nikakvo čudo vidjeti u casual kombinacijama koje uključuju minimalan make up i kosu podignutu u opuštenu punđu.


Njezin je stil ženstven, no uvijek s nekim stilskim odmakom, nerijetko inspiriranim i modnim razdobljima poput 60-ih ili 70-ih, u znaku odvažnosti i ekstravagancije.

Mogli smo je tako vidjeti i u haljinama od šljokičastih tkanina, retro cipelama vrtoglavih potpetica, neobičnim štiklama, voluminoznim kreacijama s volanima, a bilo je tu i smjelih dekoltea...

Što se tiče frizura, isprobala je nekoliko varijanti svijetlih ili tamnijih pramenova, a nekoliko je godina bila vjerna klasičnom bobu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.