ZIMSKI LOOK

Vunene kape: Najtopliji modni dodatak tokom zime

Kako najtopliji modni dodatak koji spaja sve ono najbolje u zimskoj garderobi i ove će se godine istaknuti vunene kape

Najtopliji modni dodatak tokom zime. ILUSTRACIJA

A. Fazlić

13.1.2021

Od dugih kaputa i prošivenih jakni do trendi pletiva, odjevni komadi od toplih materijala i zagasitih boja prva su asocijacija na zimski look. Ipak, niti jedna garderoba i kombinacija neće biti potpune bez modnih dodataka. 

Zimski mjeseci nezamislivi su bez pomoći modnih dodataka čija uloga više nije samo i najjednostavnije kombinacije učiniti zanimljivima, već oni postaju izvor prijeko potrebne topline i zaštita od kiše, snijega i hladnoće.

No, praktična uloga koju im svaku hladnu sezonu nanovo prišivamo nije razlog da zanemarimo onu estetsku, posebice ove godine kada će se ona ponovno naći u prvom planu. Bilo da govorimo o torbama i čizmama ili dodacima s dekorativnom ulogom poput nakita, uživat ćemo u njihovoj raznolikosti i raskoši. 

Kako najtopliji modni dodatak koji spaja sve ono najbolje u zimskoj garderobi i ove će se godine istaknuti vunene kape.

Istovremeno tople i mekane, vunene kape savršeni su jednostavni dodatak koji će, osim zaštite od hladnoće, svakom zimskom outfitu dati zanimljivu teksturu i biti najdraži završeni pečat. Modni brendovi ove su se sezone, kao i mnogih prije, poigrali različitim oblicima, uzorcima, bojama i teksturama i na svoje police uvrstili raznolike varijante jednostavne pletene kape. Bilo da se odlučite za jednostavnu crnu, rebrastu vunenu kapicu ili šarmantni model s pomponom, vunena kapa će, umjesto modnog dodatka koji nadopunjuje kombinaciju, postati njezina glavna zvijezda

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.