DAME BIRAJU

Odjeća koju žene obožavaju vidjeti na muškarcu

Žene vole bijele košulje

Žene jako vole bijele košulje. ARHIV

A. F.

5.2.2021

Dobro je poznata činjenica kako muškarci ženu vole vidjeti u štiklama i haljini, no znate li što žene vole vidjeti na muškarcu i što im je seksi? Žene imaju različite ukuse, ali jedno je sigurno. Dobro odjeven muškarac na prvu će privući skoro svaku ženu, a ovih nekoliko muških odjevnih komada našlo se na vrhu liste najpoželjnijih.

Dobro skrojeno odijelo

Svi znamo koja je funkcija odijela. Muškarci odijela nose na posao, poslovne sastanke, važne događaje, svadbe i slično. Rijetko kada ćete vidjeti muškarcu u odijelu na prvom sastanku, ali vjerujte, dame to itekako vole! Pogotovo vole kada se oblačite kako biste ih impresionirali za posebne prigode poput godišnjice. One cijene taj trud. 

Jednu stavku nemojte zaboraviti, a to je kada su u pitanju odijela, nosite ono koje vam dobro pristaje u tijelo i koje je odgovarajuće veličine.

Džemperi od kašmira

Kašmir je lagana vrsta vune. U usporedbi s običnom ovčjom vunom, džemper čini funkcionalnijim i modernijim. Džemperi od kašmira su vrlo mekani, a žene to vole dodirivati ili čak spavati vam u naručju.

Men's Health je proveo istraživanje o materijalima odjeće. Rezultati pokazuju da muškarci koji nose džempere od kašmira privlače više žena nego muškarci koji nose svilu, kožu i normalnu vunu.

Iako kašmir košta više trebali biste razmotriti njegove dugoročne koristi.

Žene vole kašmir na muškarcu zato jer im to odaje dojam elegancije, a istovremeno topline i osjećajnosti, pa kad je s njim najrađe bi zaspala na njegovim prsima, naslonjena na njegov mekani džemper od kašmira.

Trenirke

Ako ste mislili da žene ne vole vidjeti muškarca u trenirci varate se! Žene obožavaju vidjeti muškarca u sportskom izdanju, pogotovo ako ima trenirku koja mu dobro pristaje uz figuru. Ako ste frajer, a ne volite nositi trenerke, ne znate što propuštate. Žene to vole, a jedna od dražih im je siva varijanta trenirke. Imajte to na umu!

Košulja

I šećer na kraju su naravno nezaboravne košulje kojima žene ne mogu odoljeti. Košulje odaju dojam zanimljivosti, ozbiljnosti, stila i elegancije. Njih možete kombinirati uz dobre traperice, crne hlače, hlače od odijela i slično. 

Žene jako vole bijele košulje, a u zadnje vrijeme sve češće ih privlače i frajeri u kariranim košuljama. Ono što bi žene još moglo privući je kada muškarac malo 'digne' rukave te mu se isteknu zglobovi i sat. Žene to smatraju privlačnim.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.