ŠARENILO

Kombinacije boja koje će obilježiti proljeće

Kao što su dizajneri i najavljivali u fokusu će biti ženstveni komadi

A. F.

Topla i blistava nijansa žute boje bit će jedna od najpopularnijih 2021. godine

Foto: ILUSTRACIJA


Proljeće je stiglo, a sa njim i novi modni trendovi. Kao što su dizajneri i najavljivali u fokusu će biti ženstveni komadi, ali i upečatljive boje. Komadi koji slave ženske obline i naglašavaju tijelo su u trendu, dok ćemo, bar na neko vrijeme moći da zaboravimo na predimenzionirane komade koji su godinama unazad vladali modnom scenom.

Proljeće 2021. će biti šareno i zabavno, a nekoliko boja izdvaja se kao ‘must have’ sezone.

Žuta

Topla i blistava nijansa žute boje bit će jedna od najpopularnijih 2021. godine. Žuta najljepše svijetli u kombinaciji s ružičastom.

Mint zelena

Mint zelena idealan je izbor za vrele proljetne dane budući da je istovremeno nježna, romantična i lepršava, a u naša izdanja unosi kolorit kojem je teško odoljeti.

Ljubičasta

Ovo je boja cvjetnih polja lavande na francuskim obalama, savršena ravnoteža između nježnog i jakog. Kada se pomiješaju kombinacije boja, tamne i svijetle, dobije se izgled koji zaista oduševljava.

Pink

Pink i pastelna roza boje su proljetne mode u 2021. Ako vam je dosadilo zimsko sivilo vjerojatno se veselite proljeću i vedrima bojama koje ono nosi. Po pitanju modernih boja očekuje nas zaista vedro i romantično proljeće. 

Moderne su sve boje proljetne prirode, boje behara, a posebno ružičasta i pastelna roza.

Više o:

Moda Modni trendovi
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na