SLAVNA GLUMICA

Dakota Džonson otkrila tajnu svoje savršene puti

Kako bi koži dala da diše, u slobodno vrijeme izbjegava makeup

A. F.

Kako bi koži dala da diše, u slobodno vrijeme izbjegava makeup

Foto: ARHIV


Dakota Džonson (Johnson) proslavila se ulogom u filmu 50 nijansi sive, 31-godišnjakinja za oko  zapinje, ne samo zbog škakljive uloge, već i besprijekorne puti koja ju čini nevjerovatno privlačnom, a možda je i jedan od razloga zbog kojih je redatelj upravo nju izabrao da utjelovi mladu Anastasiju.

Džonson kaže da je njezina beauty rutina vrlo jednostavna i bez obzira što su joj dostupni najskuplji preparati i tretmani za njegu, nije ljubiteljica istih i oko kože ne komplicira. Za časopis Glamour otkrila je svoj beauty rutinu i pogrešku zbog koje je požalila.

Njega kože

- Lice umivam vodom ujutro i navečer, nakon čega koristim hidratantnu kremu - kaže Dakota te dodaje da ujutro još nanosi na lice i zaštitni faktor kako bi zaštitila kožu od štetnih sunčevih zraka i prijevremenog starenja.

INSTAGRAM

Izbegava make up

Ako ne snima, Dakota se ne šminka. Kako bi koži dala da diše, u slobodno vrijeme izbjegava makeup. Za izlaske nanese tek malo korektora na podočnjake, maskaru i sjaj za usne.

Greške bog kojih žali

Dakota je ljubiteljica tetovaža, no priznaje, na tijelu ih ima nekoliko zbog kojih je požalila i u budućnosti ih planira ukloniti. No, isto tako, ne namjerava se odreći novih tetovaža.

Više o temi Dakota Johnson

OTVORENO O PROBLEMIMA
Zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" boluje od depresije

Više o:

Dakota Johnson Lice
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na