USPJEH HERCEGOVCA

Fotografije frizura Stipe Filipovića iz Gruda na pet svjetskih naslovnica

Riječ je o kolekciji "Newdhera" u koju je ovaj talentirani Hercegovac utkao svoje znanje i vještine

A. Hodžić

Bosanskohercegovački frizer iz Gruda Stipe Filipović

Foto: Agencije


Bosanskohercegovački frizer iz Gruda Stipe Filipović zabilježio je još jedan nevjerovatan uspjeh. Naime, čak pet naslovnica svjetskih beauty magazina krase modeli s frizurama ovog čarobnjaka s makazama. Riječ je o kolekciji "Newdhera" u koju je ovaj talentirani Hercegovac utkao svoje znanje i vještine.

  • Jedna od naslovnica

    Jedna od naslovnica

    Foto: Agencije


- S obzirom da su i prošle kolekcije nalazile svoje mjesto na naslovnicama svijetskih modnih  časopisa očekivao sam da će i ova iznaći svoje mjesto na barem jednoj, međutim da će krasiti njih 5 to iskreno nisam očekivao. Sa svakom novom objavom emocije su sve više dolazile i na neki način sve to mi je davalo potvrdu da je kolekcija "Newdhera" uistinu fantastična - rekao nam je Filipović.

Nedavno je u Los Anđelesu fotografija iz ove kolekcije proglašena za nabolju fashion fotografiju što je još jedan u nizu prizanja.

  • Naslovnice svjetskih magazina

    Naslovnice svjetskih magazina

    Foto: Agencije


-Jako sam ponosan na cijeli tim, Posebno na fotografkinju Mateu Pejić jer je njeno oko ulovilo sve te dobre kadrove. Potajno sam se nadao naravno ali to nije umanjilo moje uzbuđenje i osjećaj laskavosti nakon što je "Newdhera" dobila nagradu. Ova nagrada je kako za mene tako i za cijeli tim veliko priznanje, zasigurno da mi je dala dodatnu dozu motivacije da se upustim u nove projekte. Bila lokalna ili iz dalekog svijeta nagrada svima laska - izjavio je.

Na pitanje koji je dalji život ove kolekcije Filipović ističe da je itekako zadovoljan i onim što je do sad ostvario.

- S obzirom na trenutnu situaciju u svijetu, kolekcija "Newdhera" je svakako uradila svoj maksimum. Naravno da sam imao još planova za nju, ali svijestan sam situacije. Međutim nadam se boljim danima i boljem životu ne samo ove kolekcije, već boljem sutra svima nama - zaključio je frizer.

NA VRH

Podijeli članak na