MODNI TRENDOVI

Trenirke brenda "Les Tien" vole trendseterice i holivudske dame

Najpopularniji odjevni komad za proljeće/ljeto 2021.

Na listi najpopularnijih odjevnih komada. Unsplash.com

Piše: A. Zukić

18.5.2021

U posljednjih godinu modni svijet se bitno promijenio što najbolje dočaravaju nove kolekcije i trendovi. Na listi najpopularnijih odjevnih komada za proljeće/ljeto 2021. ističe se nekoliko nepobjedivih i nezaobilaznih modnih klasika poput blejzera, košulje i loaferica.

Boja i detalji

Dženifer Lopez uvijek privlači poglede odjevnim kombinacijama. Unspash.com

Iako će još uvijek biti važan dio naše garderobe, iznad njih sada se nalaze neki novi, ležerniji favoriti, majice i tajice, „loungewear“ kompleti i naravno, trenirke.

Modnu scenu osvojila je svojim urbanim izgledom, a svojom se udobnošću nametnula kao odjevna kombinacija koju zapravo volimo nositi. Popularnost trenirke svoj vrhunac doživjela je prošle godine, proljetne kolekcije najavile su nastavak njene vladavine unutar naših garderobera.

Omiljenu trenirku sezone proljeće/ljeto ćemo nositi uvijek i svugdje, u prepoznatljivom ležernom izdanju, ali i u nekim novim i manje očekivanim kombinacijama. Osim novih načina na koje ćemo je nositi, modni brendovi u svojim su nam proljetnim kolekcijama donijeli i nekoliko novih modela koje ćemo odmah dodati na svoju šoping-listu.

Od „high enda“ do „high streeta“ svaka nova modna kolekcija donijela je novu trenirku za proljetnu sezonu. U pregršt modela koji se razlikuju krojem, bojom i detaljima, kao nova it trenirka koju već obožavaju i nose modne trendseterice i holivudske zvijezde, a koju ćemo i sami poželjeti u svojoj garderobi, istakla se ona iz kolekcije modnog brenda „Les Tien“.

Modni brend „Les Tien“ ime je koje plijeni sve više pažnje na modnoj sceni, a u udobne i moderne „Les Tien“ trenirke još prošle godine zaljubile su se modne trendseterice, čiji stil volimo. Za novu sezonu, „Les Tien“ je pripremio novo izdanje svoje popularne trenirke koje će oduševiti baš sve. 

Jednostavan spoj

Kendel Džener je također fan ove trenirke. Unsplash.com

Jednostavni modeli spojili su se s najljepšim proljetnim bojama i uzorcima koji će unijeti osvježenje u naše ormare i svakodnevne kombinacije te dozu optimizma u našu svakodnevicu.

Nakon zagasitih i neutralnih boja koje su krasile „Les Tien“ trenirke za sezonu jesen/zima 2020./2021., sve popularniji modni brend za sezonu proljeće/ljeto zadržao je popularne modele svojih sportskih majica i sportskih hlača od najugodnijeg pamuka, ali im je dodao proljetni pomak u vedroj nijansi žute, nježnoj ružičastoj i trendi tie-dye uzorku. 

Udobnost na prvom mjestu

Nedavno je mamila poglede na Beverli Hilsu. Instagram

Dženifer Lopez (Jennifer) uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu u glamuroznoj večernjoj kreaciji ili obavlja svakodnevni sitnice u ležernom izdanju. Nedavno je mamila poglede na Beverli Hilsu iako je nosila vrlo jednostavnu kombinaciju.

 Snimljena je prilikom odlaska u muzički studio gdje radi na novom materijalu u izdanju koje stavlja udobnost na prvo mjesto. Tačnije, odabrala je predimenzioniranu pamučnu trenirku u zelenoj boji američkog brenda „Les Tien“, koja je vizualno proširila fit figuru latino dive.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.