NOVA CRNA

Isprobajte narandžastu u svim vrelim kombinacijama

Idealna je i za sve večernje varijante jer je tako lako upariti je sa nekim zlatnim sandalama ili nekim drugim aksesoarom u istoj boji

naraddžasta savršena za ljetne dane. ILUSTRACIJA

A. F.

24.5.2021

Idealan je trenutak da kažemo ono što već dugo mislimo – narandžasta je definitivno nova crna kada je u pitanju sezona 2021.

A dokaz za to su i ove vrele fotografije indijskog izdanja Vogue magazina koje na savršen način opisuju zašto je narandžasta u svim oblicima nešto što morate implementirati u svoj “look” već danas.


Dominantna boja. ILUSTRACIJA

Prosto – ova topla i fantastična boja je znak da je ljeto već na vratima i da nam treba kompletan redizajn garderobe.

Naravno, osim ukoliko već odavno niste njen vjerni fan. A to vjerovatno znači da ste osoba razigranog duha, uvijek spremna za dobar provod i druženje, avanturista u duši i otvoreni za sve ideje.

Narandžasta je definitivno nova crna kada je u pitanju sezona 2021. ILUSTRACIJA

Ovo je zahvalna boja u svakom mogućem pogledu. Idealno se slaže sa mornarskom,Takođe, možete je nositi kao jedinu svijetlu boju dobro ukomponovanu uz neke druge prirodne i neutralne nijanse ali joj isto tako možete dodati i poneki “hrabar” detalj u vidu duge ogrlice žute ili crvene boje sa kojima je takođe odličan saveznik.

Narandžasta ima tendenciju da svaki stil rasplamsa ali i oplemeni, pa tako možete biti sigurni da odabirom ove boje nikada nećete ostaviti utisak nezainteresovanog posmatrača već glavnog igrača.


Narandžasta se jednostavno kombinuje. ILUSTRACIJA

Idealna je i za sve večernje varijante jer je tako lako upariti je sa nekim zlatnim sandalama ili nekim drugim aksesoarom u istoj boji. Vatrena, elegantna, strastvena boja za sve one dame koje su sigurne u sebe i spremne da ostvare sve svoje snove.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.