ŠARENILO

Vrijeme je za vesele ljetne uzorke

Ovog ljeta pravi hit su retro cvjetni uzorci, no za kakav god se odlučila, nećeš pogriješiti

Dobro je poznato da ljeti obožavamo nositi vesele boje. ILUSTRACIJA

A. F.

15.6.2021

Dobro je poznato da ljeti obožavamo nositi vesele boje. Žuta, ružičasta, zelena - sve su to nijanse koje se na ovaj ili onaj način vraćaju svake ljetne sezone. I iako ne postoji ništa što volimo više od radosne palete boja, ali ono što nam se čini još zanimljivijim su ljetni uzorci koji se pojavljuju u ovo doba godine.

Trendovi uzoraka mnogo su nepredvidljiviji od trendova kada je riječ o bojama. Da, uvijek možemo očekivati cvjetne uzorke koji nikada ne izlaze iz mode, no što je s drugim uzorcima? Tu je ponajprije uzorak koji zamjenjuje popularni karirani uzorak - šarene kockice u stilu šahovnice, ali i brojni drugi.

Cvijetni uzorak

Ako postoji jedan uzorak koji svako proljeće i ljeto obožavamo nositi i koji nikada neće izaći iz mode, onda je to svakako cvijetni uzorak. Ovog ljeta pravi hit su retro cvijetni uzorci, no za kakav god se odlučila, nećeš pogriješiti.


Šarene kockice

Hladna, jesensko-zimska sezona bila je sva u znaku kariranih komada, no njih će ovog ljeta zamijeniti šarene kockice. Crvene, ružičaste, narančaste ili žute - kakve god da odabereš, izgledat će sjajno u tvom ljetnom outfitu.


Šarene prugice

Dugine boje na odjeći prekrasan su ljetni trend koji dolazi u obliku šarenih prugica. 

Kombinacija različitih boja na jednom odjevnom predmetu nikad nije izgledala bolje, a ovi prugasti komadi samo čekaju da budu nošeni.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.