PREPOZNATLJIVI MODEL

Dior ima najnovije mikro verzije svojih kultnih torbi

Proslavljajući omiljene boje ove kuće, nove mikro torbe dolaze u crnoj, crvenoj, latte, nebesko plavoj, mint zelenoj nijansi

Dior mini torbe. AGENCIJE

A. F.

6.7.2021

Činilo se kao da će mini-torbe napustiti svjetlost pozornice, ali sve nas koji smo tako mislili Dior je demantovao. Nedavno je modna kuća predstavila kultne modele svojih torbi Saddle, Lady Dior i Dior Caro, ali sve u novom, minijaturnom izdanju.

Proslavljajući omiljene boje ove kuće, nove mikro torbe dolaze u crnoj, crvenoj, latte, nebesko plavoj, mint zelenoj nijansi.

A što se tiče aktuelne debate o mikro tašnama i tome koliko je zapravo korisna – sada je konačno završena. Dior navodi da je mini-torba i više nego praktična jer je dizajnirana tako da u nju stanu sve vaše neophodnosti: ruž, kreditne kartice, ključevi.


Mini torbe. AGENCIJE

One čine potpuno novu kategoriju na Dior online shop-u, a specijalno im se pridružuje model 30 Montaigne, izrađen od teleće kože, sa ukrašenim preklopom, u svim prepoznatljivim Dior nijansama.

Naravno, to nije kraj iznenađenjima, Dior je ovom prilikom ekskluzivno predstavio redizajniranu kolekciju torbi Lady Dior i Dio Caro, a tema su ovog puta srca i biseri, pogađate, u mini-verziji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.