NAGLAŠAVA SILUETU

Bijela suknja: Idealan odjevni komad za ljetnje dane

Osim toga, bijela suknja je odličan izbor, kako za svečane događaje, tako i za svakodnevni život

A. F.

Bijela suknja je odličan izbor, kako za svečane događaje, tako i za svakodnevni život

Foto: ILUSTRACIJA


Suknje su obavezni "stanovnik" ženskog garderobera i gotovo da ne postoji žena koja u svom ormaru nema nekoliko različitih modela...

Ovaj odjevni komad je omiljen ženama još od davnina, jer omogućava da izgledaju ženstveno, istaknu figuru, a takođe je i veoma praktičan. Zahvaljujući mnogobrojnim stilovima, uz pomoć suknje možete kreirati različite i vrlo originalne stajlinge - od izuzetno elegantnih do ležernih.

Tokom ljetnjih dana, stilisti preporučuju da obratimo pažnju na bijele suknje. Mislite da je bijela suknja nepraktična ili da neće odgovarati vašoj figuri? Ovdje je glavna stvar da izaberete pravi model suknje.

  • Bijela suknja uvijek odličan izbor

    Bijela suknja uvijek odličan izbor

    Foto: ILUSTRACIJA


Uprkos svestranosti i estetici bijele boje, prilikom kreiranja stajlinga moramo vrlo pažljivo pristupiti izboru drugih elemenata odjeće, kako bismo kreirali harmoničan i lijep autfit.

Osim toga, bijela suknja je odličan izbor, kako za svečane događaje, tako i za svakodnevni život. Ako više volite elegantan stil predlažemo da ovog ljeta nabavite belu "pencil" suknju.

Naglašava siluetu, izgleda ženstveno, a u kombinaciji sa visokim potpeticama je pogodan za sve žene. Ovakvu suknju možete kombinovati sa elegantnim košuljama ili sportskim majicama i patikama.

  • Svestrana bijela suknja

    Svestrana bijela suknja

    Foto: ILUSTRACIJA


Pored klasične bijele midi suknje, ovog ljeta možete odabrati mini suknje u bijeloj boji, ili moderne suknje u boho stilu sa karnerima koje su idealne za kreiranje ležernog, ali vrlo modernog ljetnjeg stajlinga.

Više o temi Suknja

PRAKTIČAN KOMAD
Sarong suknja sve više dio urbanih kombinacija

Više o:

Suknja Modeli
NA VRH

Podijeli članak na