ZA UPEČATLJIV UTISAK

Savršena kombinacija tašni i cipela

Uvijek treba razmotriti primaran akcenat kada je stajling u pitanju, onaj koji želite da bude u prvom planu

A. F.

Uvijek treba razmotriti primaran akcenat kada je stajling u pitanju

Foto: pinterest


Kada je o modi riječ, odjeća nije sve o čemu treba voditi računa. Najčešće mnogo jači utisak ostavlja efektan model cipela ili tašne. A kada se one savršeno upare tada je cjelokupan autfit podignut na viši nivo i modni pogodak je zagarantovan.

Uvijek treba razmotriti primaran akcenat kada je stajling u pitanju, onaj koji želite da bude u prvom planu. Kada je garderoba svedena i neutralnih boja upečatljive cipele i tašne su savršen izbor za vaš autfit. Unaprijedite vaš izgled idealnom kombinacijom obuće i tašne i pritom nije važno fokusirati se na identične boje, već više faktora ulazi u uži izbor.

Sparivanje po bojama nam uvijek prvo “padne” na pamet, ali to nije presudno. Nekada je baš zanimljivije kada su cipele i tašne u različitim bojama. Usredsredite se na modele i materijale koji daju fantastičan vizuelni efekat kada ih pogledate u paru. Evo nekoliko primjera koji će vas sigurno inspirisati.

Moćni modeli od crne kože

Koža je efektan materijal sam po sebi. Ako želite da postignete moćan punk ili rock izgled onda uparite kožne cipele i kožnu tašnu. Bez obzira što je ovo ne predstavlja ništa novo i šta više očekivana je kombinacija, ovakav spoj uvijek izgleda sofisticirano i odaje utisak dobrog ukusa. Da biste “osvježile” ovu već dobro poznatu kombinaciju obucite haljinu od čipke i napravite modni iskorak.

 • Koža je uvijek efektan materijal

  Koža je uvijek efektan materijal

  Foto: pinterest


Budite izazovne u prevrnutoj koži

Prevrnuta koža je doživjela veliki povratak na modnu scenu, a naročito sadašnjim modnim trendom koji podrazumjeva povratak modela i krojeva iz sedamdesetih godina. Od ulica Pariza do ulica Njujorka ne postoji dilema da je ova vrsta kože postala glavni trend ali i to da izgleda bolje nego ikada. Ako želite da postignete boho šik izgled prevrnuta koža to sigurno može da vam obezbijedi.

Iskombinujte obuću i tašnu od ovog materijala uz odjeću čije se nijanse utapaju u cijelu priču. Još ako se na tašni nalazi i po koja resa onda ćete dobiti savršen boho autfit.

 • Prevrnuta koža je doživjela veliki povratak na modnu scenu

  Prevrnuta koža je doživjela veliki povratak na modnu scenu

  Foto: pinterest


Zasijajte u koži i nitnama

Svaka djevojka u svom oblačenju ima potrebu da zasija s vremena na vrijeme. Ako ste raspoloženi da efektnim detaljima poput nitni i lanaca osvježite svoj izgled, onda vam preporučujemo da to kombinujete uz kvalitetnu kožu, najčešće u crnoj boji jer tada ovi detalji najviše dolaze do izražaja. Ako su i tašna i cipele sparene i pune ovih ukrasa, onda se potrudite da garderoba bude neutralnija kako ne bi pretjerale u “osvježavanju”svojih kombinacija.

Više o temi Moda

ZA PAR STVARČICA
Pismo torba idealna je za večer

Više o:

Moda Stajling
NA VRH

Podijeli članak na