TRIK

Prirodni sastojci za povećanje usana

Puno žena želi punije usne, ali im se pomisao na ubrizgavanje filera ne sviđa

Puno žena želi punije usne. pinterest

A. F.

2.8.2021

Puno žena želi punije usne, ali im se pomisao na ubrizgavanje filera ne sviđa. Zato je beauty industrija u potrazi za drugim rješenjima koja će usnama dati punoću i volumen (smatra se da su kreme i ruževi s hijaluronskom kiselinom ovdje najefikasniji), a beauty blogerice su u takođe u istoj misiji.

Tako se širom Interneta hvali efekat prirodnih sastojaka koji povećavaju usne, a dva su pogotovo osvojila beauty blogerice. Evo koji su najhvaljeniji – i šta od njih možete da očekujete.

Eterično ulje paprene mente

Ovo je takođe veliki hit među Insta-djevojkama, ali čini se da ima najkratkoročniji efekat. Nakon što se nanese na usne (i nakon što ćete takođe osjetiti peckanje) volumen im se poveća, ali ta sreća ne traje dugo. Ipak, sigurno daje efekt svježijeg daha.


Cimet

Pripremite se na peckanje, i to ne baš ugodno. Ali, žene su često spremne da podnose puno toga za ljepotu pa se mnoge na svojim blogovima hvale kako prije izlaska nanesu malo mješavine bademovog ulja s cimetom da im usne izgledaju veće. Takođe, pošto su prokrvljenije, usne imaju crveniju boju što blogerice smatraju još jednim plusom ovog začina u službi ljepote.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.