ZA NEODOLJIV IZGLED

Jednostavne frizure pogodne za sve prilike

Srećom, postoje frizure koje ne zahtijevaju nikakvu spretnost u oblikovanju i koje se mogu savladati i napraviti u svega nekoliko sekundi

Srećom, postoje frizure koje ne zahtijevaju nikakvu spretnost u oblikovanju i koje se mogu savladati i napraviti u svega nekoliko sekundi. ILUSTRACIJA

A. F.

4.9.2021

Kada je riječ o oblikovanju frizure, ništa ne može brže promijeniti naš ukupni look od podignute kose - neuredna punđa može dodati dašak nonšalantnosti, uglađeni rep dašak elegancije, a pletenica odiše ljetnom boho vibrom. No, često viđamo frizure koje nisu nimalo jednostavne za napraviti, posebno ako nisi previše vješta jer koje uključuju složene tehnike, specijalnu opremu ili čak alate za oblikovanje kose. Bez obzira na to koliko tutorial lako izgledao na ekranu, u stvarnosti je to puno teže, a većina nas nakon nekoliko neuspjelih pokušaja odustane i ostane pri svom klasičnom izgledu.

Srećom, postoje frizure koje ne zahtijevaju nikakvu spretnost u oblikovanju i koje se mogu savladati i napraviti u svega nekoliko sekundi. One izgledaju besprijekorno i kod njih nema mjesta za pogreške, a ako i dođe do nekog pogrešnog koraka, on će samo poboljšati konačni rezultat.

Bubble pletenica

Bubble pletenice koje podsjećaju na mjehuriće daleko su najpopularnija frizura 2021. godine, a srećom, nevjerojatno ju je lako savladati. Sve što trebaš učiniti je staviti kosu u visoki rep, a zatim vezati gumice kroz rep. Izvuci svaki odjeljak kako bi dobila na volumenu i dobila si prekrasnu frizuru.

Niska punđa

Niska punđa oličenje je elegancije i vrlo ju je lako svladati kod kuće. Sve što trebaš učiniti je začešljati kosu unatrag držeći je ravno uz glavu i zavezati u niski rep na potiljku. Zatim okreni rep u nekoliko navrata i pričvrsti drugom gumicom.

Balerina punđa

Ova super jednostavna i elegantna balerina punđa savršena je frizura. Za najbolje rezultate, punđu uvijek postavi na vrh tjemena, a četkom je dobro iščetkaj kako bi kosa izgledala što uglađenije.


Niski rep

Savršen za večernju priliku, ovaj jednostavan niski rep ne može biti lakši za napraviti. Ključno je dobro pripremiti kosu hranjivom maskom za kosu i serumom za sjaj kako bi bila u najboljem mogućem stanju. Na kraju, crna satenska gumica je sve što je potrebno kako bi podigla konačan izgled.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.