VIKTORIJINA ANĐELICA

Jedna od najljepših žena svijeta otkrila tajne ljepote

Nastoji ići u krevet prije ponoći i dobro se naspavati jer je kvalitetan san ključ jakog imuniteta, ali i lijepog izgleda

A. F.

Miranda Ker

Foto: AGENCIJE


Viktorijina anđelica iz Australije već 15-ak godina vlada modnim pistama, zahvaljujući upravo "Victoria's Secretu". 

Miranda Ker (Kerr) u manekenstvu je od 13 godine, a svjetsku je slavu stekla kada je postala anđelica spomenutog brenda donjeg veša.

Danas ima 37 godina, majka je troje troje djece i poslovna žena - lansirala je svoj brend organske kozmetike te piše "self-help" knjige. 

Čišćenje lica

Ker smatra zaslužnim za blistavu put ulje šipka kojim redovito njeguje lice, a stavlja ga prije hidratantne kreme, a nakon čišćenja lica.

Maske za lice

Manekenka najmanje jednom sedmično koristi maske za lice, naravno svog brenda jer je tako sigurna da na kožu stavlja samo organske, provjerene proizvode. Zahvaljujući maskama, koža joj je hidrirana i nahranjena.

Jede kvalietnu hranu i vodi računa o snu

Ker je vrlo osviještena kada je o prehrani riječ. Pazi da jede samo organsko i raznoliko te da u organizam unosi dovoljno vode, što znači dvije do tri litre dnevno, ovisno o godišnjem dobu i fizičkoj aktivnosti. Nastoji ići u krevet prije ponoći i dobro se naspavati jer je kvalitetan san ključ jakog imuniteta, ali i lijepog izgleda.

NA VRH

Podijeli članak na