LATINO DIVA

Dženifer Lopez očarala u svjetlucavoj kombinaciji predstavljajući nove "DSW" čizme

Latino diva je pozirala u srebrenoj midi suknji s visokim prorezom i topom, a čitavu kombinaciju je upotpunila dugim svjetlucavim rozim čizmama

Dženifer Lopez. AGENCIJE

A. F.

1.11.2021

Dženifer (Jennifer) Lopez nastavlja očaravati svojim izgledom, a sada je pozirala u svjetlucavoj kombinaciji uz taktove pjesme "Big Energy".

Lopez uvijek privlači pažnju, bez obzira nalazi li se na crvenom tepihu, pozira li za naslovnice ili pak obavlja li svakodnevne obaveze u ležernoj kombinaciji.

Ovaj put na svom Instagram profilu objavila je snimak na kojem pozira predstavljajući nove čizme brenda "DSW", a ponovo je pokazala da i u 52. godini života izgleda očaravajuće.


Latino diva je pozirala u srebrenoj midi suknji s visokim prorezom i topom, a čitavu kombinaciju je upotpunila dugim svjetlucavim rozim čizmama.

Lopez je predstavila nove čizme koje su dostupne u dvije boje - u rozoj i srebrenoj. Cijena novih J.Lo. čizama je 129.99 dolara.

Krajem septembra pjevačica je predstavila komade iz nove linije JLo Jennifer Lopez za jesen 2021 ovog brenda, izbacivši miks sezonske obuće po cijeni koja odgovara svačijem novčaniku - od 40 do 160 dolara.

Lopez je vječita modna inspiracija, a svojim odjevnim kombinacijama redovno oduševljava javnost stoga nije ni čudo što sarađuje i promovira s brojnim modnim brendovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.