SAVJETI

Evo kako pravilno nanijeti maskaru u boji

Smeđe i zelene oči šminkajte u zemljanim tonovima, a na plave oči nanesite maskaru u tonovima koji u sebi imaju plavu bazu, poput ljubičaste ili indigo nijanse.

A. F.

Maskare u bojama nisu rezervisane samo za tinejdžerke željne eksperimentisanja

Foto: ILUSTRACIJA


Maskare u bojama nisu rezervisane samo za tinejdžerke željne eksperimentisanja. Uz prilagođeni pristup ostatku make-upa, šarene maskare odličan su make-up alat.

Kao razigrani dodatak svakoj kozmetičkoj torbici, maskare u bojama istaknut će vaš pogled stvarajući kontrast ili “savršen par” vašoj boji očiju. Ako ih dobro prilagodite ostatku šminke, outfitu i događaju, vesele maskare u bojama mogu da budu osvježavajući element make-upa!

Stavite naglasak samo na oči

Neka maskara u boji stavlja naglasak na vaše oči. Ostatak make-upa ostavite neutralnim, ne koristite eyeliner niti sjenila. Ovakav jednostavan pristup savršen je za dnevni look.

Uskladite boju eyelinera i maskare u boji

Ako želite postići make-up look zahvaljujući kojemu će vaše oči zabljesnuti, eyelineru u boji pridružite i maskaru u istoj toj boji.

Neka boja vaših očiju i maskare bude u istom rasponu boja

Ako sami sebi izgledate neobično s bojama maskare koje djeluju kontrastno s obzirom na boju vaših očiju, pokušajte da ostanete u istom rasponu boja. Smeđe i zelene oči šminkajte u zemljanim tonovima, a na plave oči nanesite maskaru u tonovima koji u sebi imaju plavu bazu, poput ljubičaste ili indigo nijanse.

Više o temi Make up

ZA SAVRŠEN IZGLED
Šest koraka za savršeno definisane obrve
SAVJETI STRUČNJAKA
Kako nositi raznobojne tuševe

Više o:

Make up Maskara
NA VRH

Podijeli članak na