SAVJETI SA TIKTOKA

Jednostavan trik kako da vam se stopala ne kližu u sandalama

Jedna stilistkinja je na pomenutoj društvenoj mreži podijelila savjet kako da budemo sigurne da će nam stopala biti stabilna u sandalama

Klizanje u sandalama moguće izbjeći uz jesnostavan trik. ILUSTRACIJA

A. F.

10.6.2022

Iako su ljetnji dani idealni za otvorene cipele, neke žene ipak izbjegavaju ovu vrstu obuće, jer ne žele da se opterećuju da li će im se stopala klizati u sandalama.

Međutim, i za to sada ima rješenje i našli smo ga na TikToku.


@kristinakacheeva Have you tried this hack? #shoehacks #shoehack #fashionforyou #styletips #stylehack #fashionhack #lifehack #hack #hacks #fashionhacks #stylehacks #girltips #girlhacks #clothinghacks #style #fashion #styletip ♬ As It Was - Harry Styles

Jedna stilistkinja je na pomenutoj društvenoj mreži podijelila savjet kako da budemo sigurne da će nam stopala biti stabilna u sandalama.

- Bježanje otvorene cipele možete spriječiti lepljivom trakom za grudi. Prvo morate da je isječete i dvaput obmotate oko stopala - sve je jasno objasnila u kratkom snimku u nastavku, a odmah je naišla na pozitivne komentare drugih korisnica.

- Traka za grudi čvrsto drži, pa unutrašnjost sandala više ne mogu da budu klizave"; "To i radim, a traka za grudi je odlična i protiv žuljeva - navela je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.