ELEGANTNO

Manikure za kratke nokte koje će ove jeseni biti hit

Kratki nokti, također, odlično stoje onima s dugim elegantnim prstima

Kratki nokti, pritom, mogu izgledati vrlo elegantno. ILUSTRACIJA

A. F.

13.9.2022

Dugi nokti naprosto nisu za svakoga i to je skroz okej. Kratki nokti, pritom, mogu izgledati vrlo elegantno i sređeno ako se o njima brinemo. Dok god ih oblikujemo, lakiramo i brinemo o kožici oko njih, oni će biti savršen modni dodatak uz sve modne kombinacije.

Kratkim noktima izvrsno stoje tamnije nijanse lakova, a one su i idealne za jesen. Također, činjenica je da je s njima mnogima lakše funkcionirati. Naravno, žene koje imaju duge nokte s njima rade sve jer su navikle, ali ako ste novi u svijetu manikura, možda da krenete s kraćim opcijama.

Baš kao i s dugim noktima i s kratkima možete birati oblik. Njega ćete, naravno, prilagoditi obliku svojih prstiju. On može biti kockast, sa zaobljenim rubovima ili potpuno zaobljen. Za početak možete eksperimentirati dok ne nađete onaj savršen za sebe.Kratki nokti, također, odlično stoje onima s dugim elegantnim prstima. Ako ste među tim sretnicama, jasno vam je da vam ne trebaju dugi nokti koji će vam prste još dodatno izdužiti. Vaše ruke izgledat će prekrasno i uz pogođenu kratku manikuru. Naravno, prije toga morate pravilno i dubinski njegovati nokte i kutikulu.


Ako, pak, želite nail art i to je moguće na kratkim noktima. Ako imate veću ploču nokta, prilično smo sigurni da ih vješta kozmetičarka može ukrasiti kako god želite. Iako se čini da je jesen vrijeme za povratak u ozbiljnost, mi pitamo zašto ne biste baš sada probali nešto novo.

Zašto baš za jesen ne biste isprobali kratku manikuru? Paleta boja koju možete koristiti je toliko bogata da se bojimo da ćete jedva izabrati nijansu. Naravno, uvijek ih možete i kombinirati. To što ste se morali vratiti na posao ne znači da se morate strogo držati nude nijansi. Crna, smeđa ili bordo već odavno spadaju u boje prikladne za posao. U nastavku donosimo najbolje jesenske manikure za kratke nokte.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.