INSPIRACIJA

Najatraktivniji manikir za predstojeći period: Ove boje ubjedljivo dominiraju

Jesen 2022. je pravi trenutak da na svojim noktima ponesete sve nijanse zelene boje

Jesen je idealno vrijeme za zelene nijanse. ILUSTRACIJA

A. F.

4.11.2022

Neka pravila su vanvremenska, a jedno od njih glasi: uredni notki čine da vaše ruke djeluje njegovano i lijepo.


Zeleni tonovi

Ukoliko se do sada niste usuđivali da isprobate ovu smjelu boju na vašim noktima - pred vama je znak. Jesen 2022. je pravi trenutak da na svojim noktima ponesete sve nijanse zelene boje.

S obzirom da su pastelne nijanse trendi ove sezone možete se igrati sa nježnim tonovima, a ukoliko želite da privučete posebnu pažnju odlučite se za jarku zelenu boju koja na vašim noktima sigurno neće proći nezapaženo.

Energija crvene i žute boje

Bilo da volite kratke ili nešto duže nokte ove boje su pravi izbor za vas. Inspiraciju crpimo iz priorode koja se tokom jesenjih mjeseci transformiše i odlikuje toplim kolorom, a ima li išta toplije od ovih boja?

Savjet pratilaca manikir trendova je da se poigrate sa kombinacijom dvije do tri različite nijanse na vašim noktima i uživate u efektima.


Eksperimentalna faza

Apstraktna umjetnost može lako da se preseli na vaše nokte - potrebno je samo malo hrabrosti i dosta mašte. Zamislite da su vaši nokti platno za slikanje ili blok za crtanje i dozvolite da vas kreativnost odvede dalje.

Zapamtite samo da je neutralna ili bež podloga na noktima obavezna a zatim pravila i nijanse birate sami. Predlažemo da crtanje nepravilinih linija, talasa, tačkica ili geometrijskih oblika.

Ukoliko nešto ne pođe po planu i ne dopada vam se kako izgleda - pozovite u pomoć skidač laka za nokte i počnite ponovo. Dobra zabava je zagarantovana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.