TRENDOVI

Profinjene plave manikure savršen su izbor za prazničnu sezonu

Za dodatnu dozu glamura, birajte tamnoplave nijanse koje izgledaju poput zvjezdanog plavog neba i zaista su jako profinjene te će začiniti svaki praznični loook

Plava manikura savršena za praznike. INSTAGRAM

A. F.

5.12.2022

Lijepa manikura nezaobilazan je detalj svakog savršenog looka, a trendovi u svijetu manikura i ove su sezone raznoliki.S obzirom na to da su nam praznici sve bliže, svi su za svečanu i što elegantniju manikuru koje će se savršeno uklopiti uz sve blagdanskpraznične kombinacije.

Bez obzira na to nosite li duge ili pak kratke nokte, tamnoplave nijanse sigurno će se savršeno uklopiti uz svaki look, djeluju jako profinjeno i sjajan su izbor za festive sezonu koja je pred nama. Za razliku od tipičnih božićnih manikura, 'royal blue' manikura djeluje nekako još svečanije i profinjenije.


Jednostavni detalji za minimalistice

Ako ste fan klasične francuske manikure i jednstavnih detalja, među ovim ćete  idejama sigurno pronaći svoje favorite.

Zanimljivi detalji

Volite li efektne detalje i pomalo razigrane manikure, plave nijanse savršeno se kombiniraju sa šljokicama, zlatnim tonovima i neobičnim oblicima.

U tamnijim tonovima

Za dodatnu dozu glamura, birajte tamnoplave nijanse koje izgledaju poput zvjezdanog plavog neba i zaista su jako profinjene te će začiniti svaki praznični loook.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.