ESTETSKA HIRURGIJA

Ovako izgleda lice kada se izvade silikoni: Prirodni izgled se vraća u modu

Estetski zahvati i plastične operacije svojevrsni su modni fenomen

Prirodni izgled se vraća u modu. TikTok / Printscreen

M. Z.

22.4.2023

Estetski zahvati i plastične operacije svojevrsni su modni fenomen. Oni koji ih upražnjavaju koriste ih za odlaganje starenja ili uljepšavanje, dok ima i onih koji su izričito protiv njih. Ipak, čini se da je sve više onih koji se pokaju, pa odluče da silikone i razne druge filere izvade iz svog tijela, a onima koji misle da je prirodan izgled bolja opcija, ove fotografije će vjerovatno potvrditi uvjerenje.


Kako smo posljednjih godina svjedoci sve većeg broja žena koje ljepotu prepuštaju estetskim hirurzima, tako smo i posljednjih nekoliko mjeseci mogli da vidimo da se sve veći broj žena odlučuje na “vađenje” silikona i drugih vještačkih materijala iz usana. Izgleda da je na cijeni više prirodniji izgled usana od silikonski prenaglašenog, piše Wanted.


Sve veći je broj žena koje su odlučile da izvade silikone zbog deformacija koje se vremenom javljaju – pomjeranja silikona ili tzv. kvržica u predjelu uboda igle, ali i zbog zdravstvenih problema. Međutim, sve žene koje su izvadile silikone iz usana složile su se u jednom – operacija je užasno bolna i više bi voljele da tome nisu morale da se podvrgnu. Ukoliko ste se nekada pitali kako izgledaju usne kad se iz njih izvade silikoni, novi TikTok trend donosi odgovor.  

@stokerplasticsurgery Lower Body Lift Results 👀✨ #foryou #fyp #plasticsurgery #lifechanging #bodylift #doctorsoftiktok ♬ CUFF IT - Beyoncé
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.