LJEPOTICE

Ivana Knoll uživa na plaži u Majamiju: Nosi zaista neobičan kupaći

Ivana Knoll bila je prava atrakcija na plaži u Majamiju, a svu pažnju ukrale su kupaće gaće koje se razlikuju od onih koje smo navikli na njoj

Ivana Knoll. Instagram / Printscreen

M. Z.

4.5.2023

Ivana Knoll bila je prava atrakcija na plaži u Majamiju, a svu pažnju ukrale su kupaće gaće koje se itekako razlikuju od onih koje smo navikli na njoj vidjeti.

Ivana Knoll bila je prava atrakcija na plaži u Majamiju, gdje je pozirala tamošnjim paparacima. Knoll se mazala uljem za sunčanje i izvijala na ležaljci, ali svu pažnju ukrao je kupaći kostim s trešnjicama koji je nosila, piše Dnevnik.hr.

Na svom Instagramu ovim se fotografijama još nije pohvalila, ali je zato objavila videozapis u drugom kupaćem kostimu koji je puno izazovniji od toga.

Naime, od Ivane smo navikli da nosi oskudne komade donjeg rublja koji ne skrivaju previše te da voli pokazati guzu, a ovog puta svoj atribut sakrila je u kupaćim gaćama koje su bile široke i kako se kaže u svakodnevnom razgovoru – bapske.

Za vikend je bila u Bakuu i pratila Formulu 1, ali i fotografirala se s vozačem Ferrarija Čarlsom Leklerkom (Charles Leclerc).

Ivanu na Instagramu prati gotovo 3,4 miliona fanova, koje svakodnevno uveseljava objavljivanjem seksi fotografija u kojima ističe svoje zavodljive atribute.  

Ivana Knoll. Dnevnik.hr

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.