EMILI RATAJKOVSKI

Manekenka pozirala u novoj liniji vlastitih kupaćih kostima: Kakvo tijelo!

Na službenom Instagram profilu svog brenda Inamorata Emili je pozirala na pješčanoj plaži u oskudnim jednodijelnim kupaćim kostimima

Emili Ratajkovski Manekenke Kupaći kostimi - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
M. Z.

26.5.2023

Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) izbacila je svoju novu liniju kupaćih kostima, a neke od primjeraka i sama je promovirala na svojoj fantastičnoj figuri.

Emili Ratajkovski, poznata britanska manekenka, izbacila je svoju novu liniju kupaćih kostima, a sama je neke od njih i promovirala.


Na službenom Instagram profilu svog brenda Inamorata Emili je pozirala na pješčanoj plaži u oskudnim jednodijelnim kupaćim kostimima koji su pratiocima sve ostavili na maštu.

Čipkani kupaći kostimi nisu za one hrabre, a od ove manekenke na zavodljive poze i golišave fotografije već su svi navikli.

Podsjetimo, Emili se prošle godine razvela od Sebastijana Bira-Meklarda (Sebastian Bear-McClard), s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Silvestera (Sylvester), a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emili zavela Breda Pita (Brad Pitt), ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.