LJUBAV I VEZE

Ti si baš uporna: Četiri znaka da si prenapadna za njega

Avaz.ba

27.8.2017

Svi znaju bar jednu djevojku koja se na sve moguće načine trudi da dođe do frajera kog želi, a svaki pokušaj je neuspešan jer je prenapadna. Takve žene je lahko prepoznati - osim kad je riječ o nama samima. Lahko je prevršiti mjeru kada nešto jako želite.

Svako zna bar jednu djevojku koja odjednom počinje da strastveno prati fudbal jer to smatra interesovanjem koje privlači određene muškarce i svako zna da takve djevojke jednostavno nemaju prolaz kod većine muškaraca.

Četiri znaka da si baš ti jedna od prenapadnih djevojaka:

1. Stalno objavljuju statuse da su singl

Nema ničeg lošeg u prihvatanju sopstvenog singl statusa, ali kad je riječ o ženama koje se previše trude, stvari ponekad postaju nepodnošljive. One će svaki status pretvoriti u monolog o tome koliko je dobro ili loše biti solo, koristiće svaku priliku da svima daju do znanja da nemaju dečka, a najave o tome da kao singl djevojke nemaju planove za vikend krenuće već početkom nedjelje.

2. Lažu da ih zanimaju stvari o kojima nemaju pojma

Jedno je biti zainteresovan za nešto novo o čemu još ne znaš puno, a nešto sasvim drugo kad glumiš da te nešto zanima samo zato da bi privukla pažnju potencijalnog dečka. Svako zna bar jednu djevojku koja odjednom počinje da strastveno prati fudbal jer to smatra interesovanjem koje privlači određene muškarce i svako zna da takve djevojke jednostavno nemaju prolaz kod većine muškaraca. Frajera ne privlače žene koje imaju interesovanja ista kao on - pogotovo ako su izmišljena.

3. Provode sate u pripremama za dejt

Naravno da svi žele da ostave dobar utisak na dejtu, ali žene koje se previše trude jednostavno pretjeruju. Od dramatizovanja o tome šta će obući, šminke koja mora izgledati dovoljno prirodno, a opet dovoljno atraktivno, a opet dovoljno nenametljivo, razmišljanja o temama o kojima će pričati, vježbanje reakcija na stvari koje očekuju da će se dogoditi… ovo ne rade sve žene, ali one koje rade definitivno se previše trude.

4. Misle da su bolje od drugih

Svaka žena koja ima naviku da govori stvari poput ‚‚Kako ONA ima dečka, a ja nemam?!", nakon čega provodi neko vrijeme nabrajajući po čemu je sve bolja od žene koja je u vezi, se previše trudi. Upravo je stav da je neko manje vrijedan veze razlog zbog čega je takva žena sama.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.