LJUBAV I VEZE

Pet osobina muškarca koji nikad neće prestati da te voli

Avaz.ba

28.8.2017

Ako si ga našla, zgrabi ga i nikome ga ne daj. Pored njega ćeš se osjećati sretno i nikada se nećeš pitati da li te voli.

Lijepo vam je kada ste zajedno, ali se ponekad pitate do kada će vaša veza trajati. Postoje znaci koji vam mogu otkriti da on nema namjeru da vas ostavi i da će uvijek ostati sa vama.

Njemu je važno da se vi pored njega osjećate sretno i sigurno, i upravo zbog toga je spreman da učini sve što je u njegovoj moći da vidite sebe onako kako vas on vidi svakog dana.


1. On je u potpunosti posvećen vama i vašoj vezi

Lako je biti zajedno kada sve ide kao podmazano. Međutim, treba biti dovoljno hrabar i držati se zajedno i kada zagusti. 

Pravi muškarac ne nestaje bez traga nakon male svađe, ali se i ne iskaljuje na svoju ljepšu polobini kada je neraspoložen. 

Jasno mu je koliko je veza važna i neće dozvoliti da joj bilo šta stane na put.


2. On ne izbjegava probleme

Pravi muškarac će rijetko ‚‚taložiti” probleme u sebi i čekati da se oni nagomilaju do tačke vrenja. Ako mu nešto u vezi smeta, on će to na pažljiv način i reći. Ukoliko je on kriv za nešto što uništava vezu, dat će sve od sebe da to i ispravi. Jasno mu je da problemi ne definišu vezu, već način na koji ih zajednički rješavate i prevazilazite.


3. On obraća pažnju na male stvari

Njemu je jasno da se iz naočigled malih, bezazlenih, stvari mogu stvoriti neprijatnosti. Njegov cilj je da iste ‚‚sasiječe” u korjenu i zbog toga primarno obraća pažnju na male stvari.


4. On želi da se osjećate dobro u svojoj koži

On misli da ste lijepi, inače, zašto bi bio s vama? Njemu je važno da se vi tako i osjećate i upravo zbog toga je spreman da učini sve što je u njegovoj moći da vidite sebe onako kako vas on vidi svakog dana.


5. On ozbiljno shvata svoje greške

Ako uradi nešto što vas je povrijedilo, treba mu mnogo vremena da sebi oprosti. Rijetko ga nešto može slomiti, ali kada se ‚‚ogriješi” o vas, tada i daje sve od sebe da ispravi pogrešku. On vas poznaje dovoljno dobro da zna šta vas može povrijediti, ali to ne bi nikada uradio. Ni za milion godina.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.