LJUBAV I VEZE

Tri stvari koje obavezno trebate raditi kada ste gore

Avaz.ba

29.8.2017

Iako se neke žene još uvijek ustručavaju preuzeti kontrolu u spavaćoj sobi, postoje jako dobri razlozi zbog čega bi to pod hitno trebale prestati. Pogotovo kada je u pitanju seks.

Istina, muškarci vole biti dominantni u krevetu, no još ih više uzbuđuje kada žene stvari uzme u svoje ruke. Ako se još uvijek ustručavate 'popeti se gore', ovo su tri razloga zašto bi to pod hitno trebali promijeniti. 

Prilagodite sve sebi 

Opće je poznato da žene najbolje postižu orgazam kada one vode igru. Zbog toga je poza u kojoj su one na vrhu idealna za postizanje vrhunca. Namjestite se, pronađite idealan položaj i uživajte. Orgazam sigurno neće izostati, a vi ćete biti glavne što je to tako. 

Ne radite sve same 

Iako ste vi gore, ne znači da ste sami vi glavne. Pustite i njega da odlučuje kojim ćete tempom voditi ljubav, pratite ga i uspjeh je zagarantiran. 

Upotrijebite ruke 

Ne samo vi, već i vaš partner. Kada je žena gore, partner može raditi s rukama što god želi, od milovanja po grudima do stimulacije klitorisa. Na vama je samo da mu iskreno kažete što vam najviše odgovara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.