LJUBAV I VEZE

Otkrijte šta najviše vole oni koji varaju u vezi

Avaz.ba

31.8.2017

Anketa koju je među svojim članovima sproveo sajt Victoria Milan, mreža za povezivanje ljudi koji su u braku i vezi, otkrila je da je oralni seks veoma važna stavka među ljudima koji varaju svoje partnere.

Taj "dejting servis" za "oženjene, udate i one u vezi" postavio je pitanje svojim članovima, ukupno 9.107 njih, šta su njihovi prioriteti kada je seksualni odnos u pitanju.

Sudeći prema rezultatima, oni koji nisu ljubitelji oralnog seksa morat će da se potrude da nađu svog drugog ljubavnog partnera, budući da 65 posto žena i 68 posto muškaraca ne bi uopšte razmišljalo od drugoj vezi, odnosno prevari, bez upražnjavanja orala.

Većina njih također smatra oralni seks veoma važnim dijelom bilo kakve seksualne aktivnosti u vezi. Pa se tako 72 posto žena i 85 posto muškaraca izjasnilo za to da je oralnom seksu mjesto u svakom krevetu.

Među muškarcima, oral najviše vole Španci (80 posto), Britanci (79 posto) i Francuzi (76 posto), dok su među ženama najzastupljenije Španjolke (84 posto), Francuskinje (83 posto) i Britanke (82 posto).

Muški ispitanici iz 10 od 22 zemlje, iz koliko korisnici sajta potiču, su rekli da više vole oralni seks od žena iz tih istih zemalja.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.