LJUBAV I VEZE

Ne vjerujte sve: Osam najvećih seks laži

( Ilustracija)

Avaz.ba

5.9.2017

Mi smo u njih odavno prestali vjerovati, a trebali biste i vi...


Seks je najbolji kada smo mladi. Možda dok smo mladi imamo više energije, no seks i orgazmi su kao vino - s godinama postaju sve bolji.

Afrodizijaci podižu želju za seksom. Oni zapravo ne postoje. Kada je u pitanju učinak namirnica na seksualnu želju, najčešće je riječ o placebo efektu.

Prvi je seks uvijek bolan. Ne nužno. Zapravo, gotovo jednako je bolan kao i svaki drugi, a bol je najčešće posljedica nedovoljnog uzbuđenja zbog kojeg ne dolazi do dovoljnog vlaženja ili jednostavno loše tehnike.

Ljudi se manje seksaju kada su u braku. Zapravo s godinama, pa tako i u braku seks postaje bolji, kvalitetniji, više zadovoljavajući, raznolikiji i češći.

Prekid snošaja je prihvatljiva metoda kontracepcije. Ova metoda nije nimalo pouzdana i toplo vam preporučamo da ju izbjegavate u širokom luku, jednako kao i frajere koji se u nju zaklinju.

Seks bez kondoma je bolji od seksa s kondomom. Nedavna studija je pokazala da kondomi zapravo nemaju nikakvog efekta. Jedna teorija smatra kako frajeri koji se žale da manje uživaju u seksu s kondomom zapravo pate od nekog oblika erektilne disfunkcije.

Veći penis znači veće zadovoljstvo. Veličina penisa zapravo je važnija za muškarčev ego nego za ženino zadovoljstvo. A koja veličina je najbolja potpuno ovisi o preferencijama žene.

Većina žena može postići orgazam samo vaginalnom stimulacijom. Nažalost, kod većine žena u priču mora biti uključena i stimulacija klitorisa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.