LJUBAV I VEZE

Evo šta mjesec vašeg rođenja otkriva o vašem seksualnom životu

( Ilustracija)

Avaz.ba

6.9.2017

Ako ste se ikada zapitali imaju li veći libido one osobe rođene u zimi od onih rođenih ljeti ili možda obratno, nema potrebe da više razbijate glavu. 


Mjesec u kojem je neko rođen doista igra ulogu u definiranju seksualnih navika osobe.


Januar - Kada je petljanje s nekim u pitanju, ove su osobe poprilično konzervativne, no kada im se neko doista svidi, izrazito su uporne u realiziranju svojih snova. Krasi ih izrazito prljava mašta i uz one rođene u novembru, prave su zvijeri u krevetu. 



Februar - Ove su osobe jako sklone avanturama. Iznimno su strastvene, no tu ćete strast morati ozbiljno zaslužiti. Iako su s vremenom spremni na velike stvari, važno im je da se s partnerom emocionalno povežu. A upravo to povezivanje je kod njih dugotrajan proces na koji morate biti spremni. 


Mart - Osobe rođene u martu obožavaju provoditi vrijeme u krevetu i u krevetu će biti onoliko koliko god im to dopušta ostatak života. Za njih je seks puno više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanost s partnerom im je jako bitna i oni intimnost podižu na neku posve novu razinu. 


April - Ove su osobe veoma neovisne pa kada se upuste u vezu s nekim, u njoj daju cijele sebe. Seks s ovim osobama je super intenzivan i strastven, no kada je gotovo, gotovo je. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, no jednako brzo izgori i njihova privlačnost koju osjećaju prema nekoj osobi.



Maj - Ovim je osobama najbitnije da im je seks ugodno iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks i dok se god on odvija na svilenim plahtama, budite spremni na prave maratone uživanja.


Juni - Ove izrazito znatiželjne osobe spremne su isprobati sve moguće poze koje postoje te ostale začine koje će seks učiniti još intenzivnijim iskustvom. Volite li dirty talk, ovo je osoba za vas, a ako je sextanje i seks preko telefona nešto što vas pali, ovo je vaša srodna duša. 

Juli - Da bi se uopće dogodio seks s ovim osobama, one moraju osjećati emocionalnu povezanost. Njima je potrebno da se s partnerom osjećaju sigurnu, a jednom kada do toga dođe, nema toga što neće učiniti za partnera. Odlični su ljubavnici jer obožavaju pružati zadovoljstvo partneru i treperiti oko njega.


Avgust - Ove su osobe razapete između dvije krajnosti - ili su ekstremno sebične, ili su ekstremno velikodušne. Ili će htjeti partneru osigurati apsolutno sve što poželi, ili će se jednostavno okrenuti i otići u krevet s nekim drugim. Mrze kad im se govori što da rade u krevetu i obožavaju pokazivati svoje seksualne vještine. 


Septembar - Ovo su jako strastvene osobe, ali uvijek nastoje kontrolirati svoje emocije, pa kada je seks u pitanju, potrebno je značajno vrijeme da se u potpunosti opuste i priušte sami sebi sjajan orgazam. Možda u seks ne uskaču naglavce, ali kada namirišu emocionalnu povezanost, ne postoji ništa što za partnera neće učiniti. 


Oktobar - Oni će vam nacrtati sve što vas s njima očekuje, upoznat će vas sa svime što možete očekivati i osjećajima koji će vas prožimati. Uživat će u cijelom procesu zavođenja i predigre i potrudit će se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom. 


Novembar Ove su osobe hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele posjedovati svog partnera i žele da njihov partner posjeduje njih, te su spremne na sve kako bi to i postigle. U seksu će isprobati sve što se isprobati može, samo kako bi mogle reći da su nešto napravile. 


Decembar - Osobe rođene u decembru jako su kreativne u krevetu. Obožavaju izmišljati priče, igrice i razne uloge za sebe i partnera. Nerijetko je teško dublje se povezati s njima, no zato je seks s njima svaki put zabavno iskustvo.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.