LJUBAV I VEZE

Tri loše navike kojima ćete otjerati svakog muškarca

( Ilustracija)

Avaz.ba

8.9.2017

Sve veze imaju svoje faze u kojima je sve lijepo ili u kojima ništa nije. Ako prebrodite sva razdoblja imate šansu za dugu i lijepu vezu. Najbitnije je da od samog početka znate što ne biste trebali raditi ako želite ga zadržati.

Opsjednuti ste s njim


Dopustili ste da vas vrti oko malog prsta, a on to osjeća i sve je manje zainteresiran. Muškarce impresionira svestrana žena koja ima puno samopouzdanja, koja ima širok spektar vlastitih interesa, kojih se ni zbog koga neće odreći, a ne nesigurna klinka kojom mogu svi manipulirati. 


To im je dosadno i neprivlačno, pa takvu djevojku redovno ostavljaju. Naravno, uz rečenicu "nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene". Laže, zapravo je želio reći - predosadna i neinspirativna. Nemojte zaboraviti da su u davnoj prošlosti ipak oni bili lovci. 


Uvijek se potrudite da pomalo budete neuhvatljiva lovina. 

Posesivni ste


Naljutili ste se kad je otišao na kafu s prijateljicom iz djetinjstva, dobili ste ospice kad ga je kolega s posla nagovorio da izađu u muški provod, a i njegova mama vam ide na živce jer "što ga ima ona zvati svaku večer". 


U njegovom muškom društvu vjerovatno imate neki nelaskavi životinjski nadimak tipa "zmija" ili "pirana", a žensko društvo više nema jer ste uspješno rastjerali sve njegove prijateljice. 


Mislite da vam dobro ide ali jedan dan, kad hemija malo popusti, a hoće, shvatit će da više tako ne želi živjeti tj. poželjet će svoj stari život u kojem se nikome nije morao pravdati.

Previše ste kritični

Ismijavate njegov modni stil, prigovarate mu kako vozi, zgražavate se nad njegovom, po vašem mišljenju, nedostatku opće kulture ... 


Dok vas jedan dan ne pita - pa dobro, u šta si se ti onda zaljubila i ne potraži neku manje kritičnu, koja nije opsjednuta modom i kvizovima znanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.