LJUBAV I VEZE

Ima ih svaka žena: Ovo su tri najnepotrebnije brige u seksu

Avaz.ba

12.10.2017

Kako izgledaš dok postižeš vrhunac

Zapamti jedno - on je najsretniji na svjetu zbog toga što te je doveo do vrhunca, ponosan je na sebe i uživa u svemu onome što orgazam nosi sa sobom. Tvog frajera uzbuđuje svaki oblik vašeg užitka, ali ako se ipak osjećaš neprijatno zbog toga, praktikuj seks uz svijeće gdje će igra svjetla i sjenki dodatno začiniti vaš seksualni život jer ćete se u potpunosti opustiti.


Opterećena si svojim fizičkim nedostacima

Da mu se ne sviđaš baš takva kakva jesi, ne bi sa tobom uopšte bio u toj situaciji. On ne vidi niti celulit, niti kilograme viška, niti strije, već samo ženu koja ga opasno privlači. Budi sigurna da u tim strastvenim trenucima njemu nije ni na kraj pameti da traži tvoje nedostatke, jer se doslovno prepustio užitku. Međutim, ako misliš da bi ti ovo pomoglo, uvijek možeš obući neki seksi komad veša kako se ne bi osjećala previše ranjivo.


Imaš li dovoljno iskustva da mu bude dobro

Preuzela si inicijativu i sada ti zapovjedaš. Ako nisi sigurna šta tvoj frajer želi, pitaj ga, on će ti vrlo rado odgovoriti. Osim toga mu reci da ti kaže šta mu se to najviše svidjelo, a nakon toga tvoje samopouzdanje dotaknuće oblake. S druge strane, iskustvo i nije toliko bitno koliko hemija između dvoje ljudi tako da nemaš apsolutno nikakvog razloga za brigu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.