LJUBAV I VEZE

Iritantne stvari koje djevojke često rade čim se vjere

Avaz.ba

7.11.2017

Svaka djevojka sanja svoju prosidbu, a način na koji je dečko zaprosi svakako je pokazatelj koliko je dobro poznaje. Bez obzira je li to romantična večera za dvoje, ili zabava s cijelim društvom, to je trenutak kada vaša veza i ljubav dobijaju novi smisao. Međutim, s ekspanzijom društvenih mreža ovakvi intimni trenuci dobili su širu publiku.

Od promjene statusa veze u “vjerena”, preko fotografije prstena, razmislite koliko i je li uistinu potrebno da svaki detalj bude poznat baš svima.

Donosimo vam šest grešaka koje svježe vjerene djevojke prave na društvenim mrežama:

1. Koliko karata ima prsten

Dovoljno je da znamo da imate “taj” prsten na ruci. Vjerujte nam da nisu potrebne nikakve dodatne informacije kao što su, na primjer, broj karata ili, ne daj Bože, cijena prstena.

2. Video vašeg prstena

Kao da slika zumiranog prstena nije dovoljna, sada se snimaju kratkometražni filmovi na kojima se u pozadini čuju televizija ili muzika, dok se prsten presijava i tako čitavih minutu i po.

3. Prvo društvene mreže pa porodica

Ovaj je trenutak važan samo vama, vašim porodicama i najbližim prijateljima. Oni shvataju koliko vam je to važno i što taj korak predstavlja u vašim životima. Upravo zbog toga, prvo njih obavijestite, a poslije virtuelne prijatelje.

4. Detalje i datum vjenčanja

Zato postoje pozivnice. Nemojte da vaše vjenčanje postane javni događaj.

5. Milion heštagova

Heštagovi su postali prateća pojava evolucije Instagrama i sasvim je u redu postavljati ih uz fotografije sve dok je to u nekim umjerenim dozama. Izaberite jedan ili dva koji su vama jedinstveni i zadržite se na tome.

6. “Buduća gospođa …”

Mijenjanje imena i prezimena prije nego što se vjenčate i prije nego što zaista izgovorite sudbonosno “da” natjeraće možda neke ljude da vas izbrišu iz prijatelja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.