LJUBAV I VEZE

Ako uvijek završiš s kretenom, to bi moglo ukazivati na puno ozbiljniji problem

( Ilustracija)

Avaz.ba

5.12.2017

Ako se većina tvojih bivših može svrstati u kategoriju kretena, možda je stvarno samo riječ o slučajnosti, ali puno su veće šanse da imaš ozbiljniji problem - strah od ljubavi

Kakva je tvoja historija kad su u pitanju veze? 

Ako se većina tvojih bivših može svrstati u kategoriju kretena, možda je stvarno samo riječ o slučajnosti, ali puno su veće šanse da imaš ozbiljniji problem - strah od ljubavi. Zvuči suludo, ali upravo je to najčešći razlog zbog kojeg žene stalno biraju muškarce koji nisu dobri za njih. Ovo su znakovi da frajeri koje biraš nisu krivi za tvoj loš ljubavni život nego da si za to kriva sama.

Obožavaš zločeste dečke

Ako si ikad pomislila da je neki frajer loš izbor za tebe jer je predobar, a tebi se više sviđaju oni malo zločesti, imaš problem. Žene koje stalno padaju na zločeste momke misle da im se sviđa njihova nepredvidivost, a zapravo se samo plaše pronaći nekoga ko će ih voljeti kako zaslužuju.

Voliš i djetinjaste frajere

Moderna verzija zločestog momka su djetinjasti frajeri. Simpatični i zaigrani, ali i potpuno nezainteresirani za bilo kakve obaveze. S njima je na početku uvijek zabavno, ali takvi nažalost nisu sposobni za kvalitetnu vezu. Naravno, ti to vjerovatno podsvjesno i znaš, zato ih i biraš.

Uvijek se zakačiš za frajera koji nije slobodan

Nije važno zbog čega nije slobodan, činjenica je da nije slobodan, a to te nevjerovatno privlači. Oženjen, ima curu, ili možda samo nije spreman za vezu - ako se bojiš ljubavi, ovo su stvari na koje ćeš uvijek pasti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.